• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte ağızda çıkan yara (aft) icin yardım.

maviruyadyg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
312
109
18
38
Mrblar 4 buçuk aylık hamisim:nazar: agzimda yara cikiyo cok ama cok agrili sizili bisey yasayanlar iyi anlar beni su icmeyi birakin konusamiyorum dilim disime deyince gözlerimden yas geliyo allah düsmanima vermesin bu illeti. Bu konuda ne gibi bisey yapabilirim bilgisi olanlar biraz arastirdim denedim hic ise yaramadi ilaclarda oyle.

Kara dut surubu canim cok iyi geliyor bendede cok cikar :(
Allah yardimcin olsun.kuzum bide tuzu elinle bastir gecmezse , oda hemen.geciriyor ama ilk iki.gun buyur gecmez

Hamilelikte ağız ve diş ile ilgili sorunlar yaşanabiliyor.
Testlerinizde demir, vitamin vb şeyler eksikliği çıktıysa mutlaka takviye yapın.
Günde 3 kere dişlerinizi fırlaçalamaya, ağız bakım suyu ile çalkalamaya çalışın.
Karbonat, tuz ve birkaç damla limon sıkıp bir bardak suya gargara yapmayı deneyebilirsiniz.
Yaraları kapatmada yardımcı olacaktır en azından.
Çok geçmiş olsun.

Tsk ederim ama Tuzlu gargara yaptim yaraları iyice açtı karbonati krem haline getirip yaranin üzerine bastim fazla tutamadim her yerim sizladi bide kara dut pekmezi basiyorum yok sizisini bile gecirmiyo nasıl bi illet anlamadım.

Toz karbonati parmaginiza alin aftin ustune surun. Bende her sıkıldıgimda cikar direkt karbonat surerim sabah kalk hicbi sey yok

Eczanede bi ilac var fircali bisey yaranin ustune dokundurup cekiyosun bikac gune geciyor. Piraldin mi ne boyle yazilmiyorda olabilir ama okunusu böyleydi

Bunun sebebi yuksek ihtimal vajinal mantar.
Doktorunuzla konusun en yakin zamanda.
Gece uyumadan once vajinayi baticon ya da benzeri ile yikayip yatmak rahatlatir ertesi gun.

Bunun sebebi yuksek ihtimal vajinal mantar.
Doktorunuzla konusun en yakin zamanda.
Gece uyumadan once vajinayi baticon ya da benzeri ile yikayip yatmak rahatlatir ertesi gun.
öyle bisey olsa anlarim hic belirtisi yok kaşıntı falan olur ama yok. Benim cookk önceden böyle cikiyodu sonra gecti ciksada buyumeden aci vermeden kayboluyordu hamile kalinca eskiden oldugu gibi cikmaya başladı hem cok sayida hem büyük hemde cok ağrılı

öyle bisey olsa anlarim hic belirtisi yok kaşıntı falan olur ama yok. Benim cookk önceden böyle cikiyodu sonra gecti ciksada buyumeden aci vermeden kayboluyordu hamile kalinca eskiden oldugu gibi cikmaya başladı hem cok sayida hem büyük hemde cok ağrılı
Agiz ici yaralarla ,neden bilmiyorum ama, vajinal hastaliklarin dogrudan bir ilgisi var.
Hem yasadim hem de, uzmanindan duydum ;)

Cay agaci yagi var kulak cubuguna damlatip yaranin uzerine bir kac saniye bastirin cok iyi geliyor cok fazla aft cikiyor bendede hamilelikte ve emzirme doneminde kullandim

Bir ara surekli agzimda aft cikiyordu.
Denemedigim sey kalmadi.
Artik cok sukur hic cikmiyor.Agiz bakim gargaralari varya su bakterileri olduren,onunla gunde iki kez gargara yaptim.AgiZ dis temizligimede fazlasiyla.onem verdim.ayni zamanda.Su anda neredeyse hic cikmiyor.

Back
X