Hamilelikte Ağrı

neiraida

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
540
538
103
istanbul
Kızlar merhaba, üç gündür karnımda kasıklarımda ve belimde hafif hafif ağrılar oluyor özellikle ayakta çok kaldığımda. ayrıca ayıptır söylemesi sürekli çişim varmış gibi geliyor ama aslında olmuyor falan. düşük belirtisi olabilir mi? çok korkuyorum, doktora sordum kanama yoksa problem yoktur dedi ama çekindim çok :(

Kızlar merhaba, üç gündür karnımda kasıklarımda ve belimde hafif hafif ağrılar oluyor özellikle ayakta çok kaldığımda. ayrıca ayıptır söylemesi sürekli çişim varmış gibi geliyor ama aslında olmuyor falan. düşük belirtisi olabilir mi? çok korkuyorum, doktora sordum kanama yoksa problem yoktur dedi ama çekindim çok :KK43:
Enfeksiyona baktırdın mı canım? Devamlı idrar hissi kasık ağrısı bunlar enfeksiyon belirtisi günde 3 lt su içmeye çalış ya da bi idrar tahlili yaptır.

Enfeksiyona baktırdın mı canım? Devamlı idrar hissi kasık ağrısı bunlar enfeksiyon belirtisi günde 3 lt su içmeye çalış ya da bi idrar tahlili yaptır.

Yok baktırmadım hiç, pazar günü doktora baktırcam :(. ben de ondan şüphelendim yani bebekte ters giden bir şey olsa anlarmışım gibime geliyor. Gidip idrar tahlili mi yaptırmak istiyorum dicem?

Yok baktırmadım hiç, pazar günü doktora baktırcam :KK43:. ben de ondan şüphelendim yani bebekte ters giden bir şey olsa anlarmışım gibime geliyor. Gidip idrar tahlili mi yaptırmak istiyorum dicem?
Bebekle ilgili sorunlarda genelde kanama olur. İdrarına bak koyu renk mi ? Koku var mı benim doktorum kontrol et demişti. Bir de yanma olur yaparken ona da bak . Sen tabi ki yine de çok yorma kontrole kadar kendini. Ayaklarını uzat. Dinlen. Ayak altına yastık koy.

Bebekle ilgili sorunlarda genelde kanama olur. İdrarına bak koyu renk mi ? Koku var mı benim doktorum kontrol et demişti. Bir de yanma olur yaparken ona da bak . Sen tabi ki yine de çok yorma kontrole kadar kendini. Ayaklarını uzat. Dinlen. Ayak altına yastık koy.

Ayy gideyim ben yarın ya yeni doktorum yarın nöbetçi çünkü, bi baksın valla allah razı olsun şimdi bol su içip, dinlenmeye aldım kendimi <3

Kızlar merhaba, üç gündür karnımda kasıklarımda ve belimde hafif hafif ağrılar oluyor özellikle ayakta çok kaldığımda. ayrıca ayıptır söylemesi sürekli çişim varmış gibi geliyor ama aslında olmuyor falan. düşük belirtisi olabilir mi? çok korkuyorum, doktora sordum kanama yoksa problem yoktur dedi ama çekindim çok :(
Aynı şeyleri yaşadım bende canımy yaşıyorum da. Ayakta cok duramıyorum bende. Benim plesentam biraz yanda bu yüzden oluyor. Sende sor doktoruna kontrolde plesentanın teri iyimi die. Bana doktor daha yeni soyledi düşün. Bende cok korktum başlarda sonra normal gelio. İdrar tahlilini de ver. Muhtemelen sıkıntı yoktur sende de.

Aynı şeyleri yaşadım bende canımy yaşıyorum da. Ayakta cok duramıyorum bende. Benim plesentam biraz yanda bu yüzden oluyor. Sende sor doktoruna kontrolde plesentanın teri iyimi die. Bana doktor daha yeni soyledi düşün. Bende cok korktum başlarda sonra normal gelio. İdrar tahlilini de ver. Muhtemelen sıkıntı yoktur sende de.

Aa sorayım valla yarın, hiç bilmiyordum böyle bir şey. Bebeğe sıkıntı oluşturan bir şey mi bu? İnşallah hiç birimizin sorunu olmasın da insan evham yapıyo işte :).
Oturmaktan da sıkıldım artık :))

Aa sorayım valla yarın, hiç bilmiyordum böyle bir şey. Bebeğe sıkıntı oluşturan bir şey mi bu? İnşallah hiç birimizin sorunu olmasın da insan evham yapıyo işte :).
Otur otur 🤭 sonra çok arayacağız oturmayı inş. Mümkün oldukça ayakta durma ama sen yine de 🙃 dinlenince geçen ağrılar hamilelikte normal kabul ediliyor bu arada

Otur otur 🤭 sonra çok arayacağız oturmayı inş. Mümkün oldukça ayakta durma ama sen yine de 🙃 dinlenince geçen ağrılar hamilelikte normal kabul ediliyor bu arada

Dinlenince geçiyor, dahası aslında ağrı bağırsaklarımdaymış gibi de geliyor anlamadım ben ne iştir bu :). Bu arada sivilcelenme yaşadın mı hiç? Yüzümü sivilce bastı iki gündür :(

Rahim agzını kapamıyorsa sıkıntı olmuyo. Kanama falan yapıo eger rahim agzında ise ama oyle bi sıkıntın yokmuş. İlişki yasak bize bu yüzden. Hani tedbir olur sorun siz yine de doktorunuz soyluyormu bilmiyorum ama suyunu sorun gelişimini sorun bizimki bazen soyluyor bazen soylemiyor. Ben kendim soruyorum hep.

Rahim agzını kapamıyorsa sıkıntı olmuyo. Kanama falan yapıo eger rahim agzında ise ama oyle bi sıkıntın yokmuş. İlişki yasak bize bu yüzden. Hani tedbir olur sorun siz yine de doktorunuz soyluyormu bilmiyorum ama suyunu sorun gelişimini sorun bizimki bazen soyluyor bazen soylemiyor. Ben kendim soruyorum hep.

Ya valla ben ünlü bi doktora gittim, başladık takibe ama ultrasonda max. 2 dakika bakıyor, toplamda görüşmemiz 20 dk falan sürüyordu. Bugün de randevum vardı iptal ettiler o sebeple doktor değiştiriyoruz. Bu pazar tavsiye ile bir başka doktora gideceğim, eskiden de gidiyordum ama evim uzak diye vazgeçmiştim. Ona sorayım hepsini. İlişki bana da yasak kanamam oldu 6. haftada kesenin dışında o gün bugün çok dikkat ediyorum Allah'ın izniyle.

Allah razı olsun, ilk gebeliğim benim ne soracağımı vs. hiç bilmiyorum :)

Ya valla ben ünlü bi doktora gittim, başladık takibe ama ultrasonda max. 2 dakika bakıyor, toplamda görüşmemiz 20 dk falan sürüyordu. Bugün de randevum vardı iptal ettiler o sebeple doktor değiştiriyoruz. Bu pazar tavsiye ile bir başka doktora gideceğim, eskiden de gidiyordum ama evim uzak diye vazgeçmiştim. Ona sorayım hepsini. İlişki bana da yasak kanamam oldu 6. haftada kesenin dışında o gün bugün çok dikkat ediyorum Allah'ın izniyle.

Allah razı olsun, ilk gebeliğim benim ne soracağımı vs. hiç bilmiyorum :)
Benimde oyle canım. Aslında cok şey bilmek de iyi olmuyor bazen. Annelik iç güdüsü işte. Rahat edemiyorum doktorum 3 haftada bir cagırıyor. Ben bir bahaneyle gidiyorum. ☺️

Benimde oyle canım. Aslında cok şey bilmek de iyi olmuyor bazen. Annelik iç güdüsü işte. Rahat edemiyorum doktorum 3 haftada bir cagırıyor. Ben bir bahaneyle gidiyorum. ☺

Vallahi en güzeli, benim yeni doktorum bakalım ne kadarda bir çağıracak. Benim kanamam olduğu için neredeyse 5.haftadan 9.haftaya kadar her hafta kontrol edildi yavrum ilk kez bu kadar uzun ayrı kaldık:KK43:

Zaman geçtikçe heyecan artıyor ama dimi? Benim şimdi bile içim içime sığmıyor hiç 🌺❤️

Dinlenince geçiyor, dahası aslında ağrı bağırsaklarımdaymış gibi de geliyor anlamadım ben ne iştir bu :). Bu arada sivilcelenme yaşadın mı hiç? Yüzümü sivilce bastı iki gündür :KK43:
Çene yanak bölgesi ise o da enfeksiyon belirtisi oluyor

Normal bir durum olduğundan şüpheniz olmasın.
Aynı haftadayız. Dediğiniz belirtiler bende başından beri olan şeyler üstelik sürekli ufak tefek kanamalarım oluyor.
Doktorum korkma bu haftalarda düşüğün öyle minik kanamalarla olmaz, bacaklarından şelale gibi akarcasına kanama ile olur. Böyle yoğun bir kanama geçirmediğin sürece düşük yapıyorum diye korkma dedi.
Siz belirtileri doktorunuza söyleyin enfeksiyon vesaire bakılsın ek olarak üşütmemeye çalışın.

Normal bir durum olduğundan şüpheniz olmasın.
Aynı haftadayız. Dediğiniz belirtiler bende başından beri olan şeyler üstelik sürekli ufak tefek kanamalarım oluyor.
Doktorum korkma bu haftalarda düşüğün öyle minik kanamalarla olmaz, bacaklarından şelale gibi akarcasına kanama ile olur. Böyle yoğun bir kanama geçirmediğin sürece düşük yapıyorum diye korkma dedi.
Siz belirtileri doktorunuza söyleyin enfeksiyon vesaire bakılsın ek olarak üşütmemeye çalışın.

Ay çok şükür valla inşallah normaldir. Kanama için sabah akşam progesteron kullanıyorum ben. Bu akşam gideceğim çünkü enfeksiyon olabileceğini düşünmeye başladım iyice:(
üşütmüş de olabilirim çünkü bu belirtilerden bir gün önce çok yandım gece tişörtle yattım ama sırtım belim falan gece boyu açılmış ben farkedemedim.Hamilelik farklı tabii çok normal zamanda olduğu gibi olmadı tabii :).

Çok teşekkür ederim yorumunuz için❤️ İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ❤️❤️

Mutlaka cep ve sedimantasyon a da baktırın benim de öyleydi idrarda hiç birşey çıkmıyordu ama vücudumda ilthapa baktılar crp ve sedimantasyona baktılar doktora diyordum sürekli idrarim geliyor diyordu normal birşey yok başka doktor buldu çözümü ama işte oyle

Mutlaka cep ve sedimantasyon a da baktırın benim de öyleydi idrarda hiç birşey çıkmıyordu ama vücudumda ilthapa baktılar crp ve sedimantasyona baktılar doktora diyordum sürekli idrarim geliyor diyordu normal birşey yok başka doktor buldu çözümü ama işte oyle

Tamamdır hepsini not aldım bu akşam doktora gidip sorcam inşallah sorun çözülsün de gerisi hiç önemli değil valla yani sabah akşam hep bu konuyu düşünüyorum

11. haftanızdaymışsınız. Doktorum önceki gebeliğimde benzer semptomları yaşadığımda, vücudunuz bir kaç ay adet günlerinizde hamile değilmişsiniz gibi hareket eder, bunun için adet sancılarını yaşarsınız demişti.

Geçmiş olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Back
X