Hamilelikte ailelerin karismasi

Esmerkiz87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
10
-1
86
35
Almanya
Merhaba Arkadaslar,

Ben 3 aylik hamileyim. Allaha sükür hersey yolunda. Ama galiba cok hassasim. Kayinbabam aslinda cok iyi birisi ve hic sikayetim olmadi bugüne kadar. Ama hamileligimi ögrendiginden beri beni cok sinir ediyor. Dinimize cok düskün oldugundan cok karisiyor ve bu beni sinir ediyor. Belkide hassas oldugumdan ama bilmiyorum. Yani bende dini yönden dikkat etmeye calisiyorum ama asiri dindar degilim. Mesela bos valkitlerinde hep kuran dinle diyor ki cocuk dindar olsun, sag gögüsünle emzirince bu duayi solla bu duayi oku diyor, en hayirli dogum suda diyor. Ya bunlar bi kayinbabayla konusulucak konularmi. Bi hoca dogurmami istiyor ama Ben öyle olsun istemiyorum. Tabiki dini bilicek yerine getiricek ama abartmaya gerek yok. Bide ben onu hafiz yapicam diye tutturdu. Deli olucam ya böyle bi mecburiyet yok ve kendi cocuklarini yapsaydi. Cok kafama takiyorum ve cok sinir bozucu. Omu karar verecek cocugumu nasil büyütüp bakacagima. Böyle basladiysa daha nelere karisicak bilemiyorum. Sinir oldugum icin günahami giriyorum aslinda dedikleri iyi seyler ama o karar vermicek. Bilmiyorum benmi abartiyorum. Sizin basiniza böyle seyler geldimi. Beni cok etkiliyor yani.

Bukadar buyutmeyin :)) boyle guzel dualara amin demek duser sana, hamilesin, konustugun hatta dusundugun hersey bile cok onemli bence. Benim annemde devamli soyluyor bu tur seyleri, ben gonulden amin diyorum her birine.

Hafız olsun ne zararı var ?
Hamileyken aklınızdan dilinizden geçenlere lütfen dikkat edin .
Ve içten bir amin deyin .
Evlat sizin siz yetiştirceksiniz .
Onlarında torunu sizin kadar hakımiyet sağlayamıyacaklar ..

O yüzden günaha girmek istemiyorum yazdim. Yani tabiki bunda birsey yok. Sadece herseye kendisi karar vericekmis gibi konusmasi beni sinir eden . Tepkim bu yüzden ama tabiki sizlerde haklisiniz. Ben fazla hassas ve sinirli oldum hamilelikte. Sanki hersey bana batiyor.

Valla canım haklısın. İstedikleri yada düşündükleri kötü şeyler olmayabilir ama ben kim olursa olsun anne baba dışında bu denli karışan insanlara sinir oluyorum. Herkes kendi çocuğuyla ilgilensin onunla ilgili kararlar versin. Bende olsam sinir olurdum.

Aslında amacı bilgilendirmek ama birqz abartmis hem hafız olsa ne olur bende hafızim çok güzel birsey kafaya takmayın bukadar herkes birsey söyler ileride ne olacağına bebeginiz büyüyünce kendi karar verir daha 3 aylık mis sağlıcakla kucağına alın bunları düşünmeyin şimdiden.

Heves etmiş torununa en az senin kadar heyecanlı ve istekli bence gönüllerini abartmadan hoş tut Herkesin her dediğini takar ve yaparsak ooo boşver insallahbde sağol de geç Kafanada takma keşke inşallah Benim çocuklarım 3. Ye hamileyim hafiz olsa kısmet tabii Gebelikte duygular fazla üzme ve takma

Ona neymiş boş vakitlerinizde ne dinleyeceğinizden, emzirmenizden ya? Boş boş konuşuyor. Can sıkmaya değmez. He deyin geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…