Hamilelikte akıntı nasıl olur

Gunes0527

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
649
357
103
34
Arkadaşlar bu hamilelikteki akıntı tam olarak nasıl bi akıntı afedersiniz sadece peçete silincemi geliyo yoksa çamaşırada geliomu birde adet günü geçmedenmi başlıyo yoksa geçincemi tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim

Yerleşme kanamasından bahsediyorsanız benimki adetimin ilk günü hafif pembemsi bi kaç damlaydı çamaşırımda görüp hastalandım sanıp ped takmıştım sonra devam etmedi 4.gün test yapmıştım pozitifti

Yerleşme kanamasından bahsediyorsanız benimki adetimin ilk günü hafif pembemsi bi kaç damlaydı çamaşırımda görüp hastalandım sanıp ped takmıştım sonra devam etmedi 4.gün test yapmıştım pozitifti
Yok yerleşme kanaması değil normal akıntı olurmuş artarmış yani hamilelikte onun nasıl olduğunu merak ediyorum benimde 3 günüm kaldı 5 gün kala test yapmıştım negatifti hala umud ediyorum işte :(

Yok yerleşme kanaması değil normal akıntı olurmuş artarmış yani hamilelikte onun nasıl olduğunu merak ediyorum benimde 3 günüm kaldı 5 gün kala test yapmıştım negatifti hala umud ediyorum işte :KK43:
evet beyazımsı sarımsı akıntım var benim 25 haftalığım hala devam ediyor ama çok yoğun değil

Kızlar benimde beyaz sümüksü akıntım var iç çamaşırımı hep kirletiyor devamlı özelikle Co k yorulunca daha Cok oluyor geçen haftalarda nisan basında kimyasal yaşadım acaba hamilelik belirtisi mi bunlar:/

Benim bu aralar sulu oluyo açıkçası endişeleniyorım bazen özellikle yürüdüğümde ve sabah uyandığımda çok oluyo

Benim zaten pek umudum yok kasıklarım ağrıo ama hasta olucak gibi ağrıo sanırım hasta olucam hamilelikteki kasık ağrısıyla bukadar benziyceğini zannetmiyorum :/ sende varmı
benim biraz belim ağrıyor ya yeni işede başladım hep ayaktayım onun yorgunluğu mu acaba bilemiyorum akıntımda çok fazla değil arada bir oluyor şeffaf yumurtlama akıntısı gibi ama hiç bir şey hissetmiyorum gebeliğe dair

benim biraz belim ağrıyor ya yeni işede başladım hep ayaktayım onun yorgunluğu mu acaba bilemiyorum akıntımda çok fazla değil arada bir oluyor şeffaf yumurtlama akıntısı gibi ama hiç bir şey hissetmiyorum gebeliğe dair
Aynen bende hiçbişey hissetmiyorum senin günün ne zaman

Back
X