- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
- Konu Sahibi onunmeleyi
Kızlar merhaba 10haftalık hamileyim sıvı akıntı gibi geliyor benden ara sıra gecede olmuştu böyle durumla karşılaşan varmı?(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz kokusuz akıntı canım su gibi böyle ben ilk haftalarda çok su içerdim ama azaltdım ondan oldu galiba(bidr iki gündür karnımda sancı var((13 haftalık hamileyim hamile kaldığımdan beri var. Doktorum bol su iç az içiyorsun demek ki dedi kiii evet az su içiyorum. Akıntının rengi önemli ama ve kokusu. Doktorunuza danışın
Sende doğuma yakən olduğu içindir tatlım doktorna söyle benceBen 39 haftaliğim benimde çok var ya![]()
Cnm benmde ic cmasrm islanirdi Allah a sukur saglkliyz suan icin bazen koyu bazen sivi aknti geliyo kasiklarmda agriyo ama dr normal rahmin buyuyo dedi ultrasonda normal cikti hersy hatta benm ilk 3 ay hep kahve akintim geldi odum kopmustu masallah kuzum iyiymis. Korkmayn ama kontrollerinizide aksatmayn dr sorn yok diyosa grcekten sorn yokturBeyaz kokusuz akıntı canım su gibi böyle ben ilk haftalarda çok su içerdim ama azaltdım ondan oldu galiba(bidr iki gündür karnımda sancı var((
Yok tatlım beyaz bide sıvı oluyor kokusuz kaşıntıda yoktatlım kıvamlı renkli kokulu ve kaşıntı yoksa bi sıkıntı olmaz ama bunlar varsa doktora gitmen gerek![]()
Amin İnşAllah canım hep beraberHm Allah ım tez Sağlıkla kavuştursun inşallah sizi daha başındasin
o zaman normal tatlım❤♡❤♡❤♡ hayırlısıyla kucağını alırsın inşalalh❤♡❤♡❤♡Yok tatlım beyaz bide sıvı oluyor kokusuz kaşıntıda yok
İnşAllah canım bi problemsiz kucağıma ala bilsem(sende hamilemisin canım?bide ağır kaldırdım ya çokta ağır deyildi ama kafama takıldı((o zaman normal tatlım❤♡❤♡❤♡ hayırlısıyla kucağını alırsın inşalalh❤♡❤♡❤♡
evet tatlım hamileyim❤♡❤♡❤♡ haziran sonu gibi doğumum olacak❤♡❤♡❤♡İnşAllah canım bi problemsiz kucağıma ala bilsem(sende hamilemisin canım?bide ağır kaldırdım ya çokta ağır deyildi ama kafama takıldı((
Ay İnşAllah tatlım sağ salim gelsin bebişinevet tatlım hamileyim❤♡❤♡❤♡ haziran sonu gibi doğumum olacak❤♡❤♡❤♡