hamilelikte akıntı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ozlem1981

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar.12 haftalık hamileyim.dün doktora gittim,bebeğin kalp atışlarını duydum.ama eve geldikten sonra koyu renkli bi akıntım oldu.ve hala devam ediyor.endişeliyim.aranızda bunu yaşayan varmı acaba?

canım merak etme bu normal bi durum.eğer ki kokusu yoksa kaşıntı yada ne bileyim şikayetin yoksa başka,sadece akıntıyı düşünme.

canım merhaba öncelikle hayırlı olsun RABİM SAĞILICAKLA TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH HEPİMİZİN GEBELİĞİNİ benimde koyu renkli akıntılarım oluyodu düşük tehlikem olduğu için bence dr unu ara ve durumunu anlat kasıklarda ağrın falan varmı ben progestan kullanıyodum 4 aya kadar kullandım şimdi çok şükür hiç bi sıkıntım yok bebeğimde bende iyiyiz seninkide inşallah sadece akıntıdır korkma kalbini bozma dr una danış geçmiş olsun

teşekkür ederim,doktorumla konuştum,progestan verdi.3-4 gündür kullanıyorum,akıntı şu anda renksiz.sanırım normal bi durum bu da ama anlamıyorum neden bu kadar geliyor?

hamilelik boyunca akıntı cok renkli yani kahverengi ya da krımızıya yakın kanlı olmadığı sürece,
ve ayrıca kaşıntı yapmadığı sürece ters bir durum olmadığını söyledi doktorum bana..
ama cok akıntı olması durumunda bir genital temzilik jeli kullanman temzilik açısından iyi olabilir.
ben 2-3 günde bir seba med in genital bölge temizliği için olan jelini kullanıyorum.
doktoruna sen de sorup kullanabilirsin...

9 haftalık hamıleyım ve bı kac gun once normal beyaz akntılarım vardı ama bı kac gundur sarıya yakın akıntılarım olmaya basladı endıselıyım henuz daha doktora gıtmedım bebegım ıyımı onuda bılmıyorum26;01;2009 ılk randovum jınekologda ınsallah bebgımın kalp atısını duyarız ınsallah ıyıdır cunku 3 ay once dusuk yaptım

ikizlerhaziran .. bebeğin iyidir umarım korkma .. akıntı için dr. gereken ilaçları veriyo . çok önemli bişey oldugunu sanmıyorum . umarım kontrole gittiğinde bebeğinin iyi haberlerini alırsın kalp atışlarını duyarsın ..

hamilelik boyunca akıntı cok renkli yani kahverengi ya da krımızıya yakın kanlı olmadığı sürece,
ve ayrıca kaşıntı yapmadığı sürece ters bir durum olmadığını söyledi doktorum bana..
ama cok akıntı olması durumunda bir genital temzilik jeli kullanman temzilik açısından iyi olabilir.
ben 2-3 günde bir seba med in genital bölge temizliği için olan jelini kullanıyorum.
doktoruna sen de sorup kullanabilirsin...

cnm sebametinki kullanılabiliyormu genital bölgeye sen doktorunsa sorduysan bi daha bizim sormamıza gerek yok eger sorduysan yazarsan sevinirim bende alayım:teytey:

ikizlerhaziran inş bebeğin iyidir bende 3 ay öznce düşük yaptım şimdi 8 haftalık hamileyim benimde doktor randevum seninkiyle aynı tarih bende endişeliyim bu konuda

Selam arkadaşlar bende 6haftalık hamileyim 4gün önce gittim doktora herşey normal ddi ama şimdi akıntılarım var kahve rengibazen çok koyu oluyor bazende açık renk düşük tehlikesi varmı bundan korkuyorum yoksa mantar mı acaba diyorum kafam karıştı yardımcı olurmusunuz.teşekkür ederim

kızlar sebamedinkine göre ph dengesini bozmuyacak daha doğal olanlar var bende onu kullanıyordum dr değiştirmemi önerdi ecz.var ph dengesi daha yüksek olanlar sorarsanız yardımcı olurlar

Selam arkadaşlar bende 6haftalık hamileyim 4gün önce gittim doktora herşey normal ddi ama şimdi akıntılarım var kahve rengibazen çok koyu oluyor bazende açık renk düşük tehlikesi varmı bundan korkuyorum yoksa mantar mı acaba diyorum kafam karıştı yardımcı olurmusunuz.teşekkür ederim

her kanama düşük olacak diye bişey yok.bende de oldu 1-2 kere kahverengi akıntı hemen acile koştum.hiçbişey yok.belki idrar yollarından gelen bişey olabilir dedi acildeki doktor.ben yine de kendi doktorumu arayıp bilgilendirdim.mutlaka doktorunu ara bu tür şeyler ihmale gelmez asla.

Her koyu renkli akıntıda düşük olacak diye endişlenmeyin arkadaşlar...ben de 30 haftalık gebeyim ilk üç ay ben de progestan kullandım.Allahıma şükür akıntılar bitti.Bir de kendinizi ilk üç aylık dönemde mümkün olduğu kadar yormamaya çalışın..Bol bol yatak istirahati yapın..O zaman düzelir Allahın izniyle....rabbim meleklerimizi korusun inşallah....:CüvCüv:

kızlar acil cvp vern kızlar yürüyüş yapıp geldim lavaboya gittiğim hem sarı akıntı hemde kırmızı nokta kadar kan geldi ne yapayım kızlar normalmi ne olur acil cvp verin

Bende 4 haftalık hamileyim. Sürekli açık kahverengi akıntı oluyor. Kadıklarımda agrılar var. Bide hamilelik belirtilerini hissetmiyorum bu normalmi sizce?

Bende 4 haftalık hamileyim. Sürekli açık kahverengi akıntı oluyor. Kadıklarımda agrılar var. Bide hamilelik belirtilerini hissetmiyorum bu normalmi sizce?

canım doktora gittin mi? gitmemişsen iyi bir doktora git yarın.

iyi bir doktor dedim çnkü bazıları hiç önemsemiyor. halbuki kahverengi akıntı veya lekelenme, önemli olabilir.

tabi yerleşme, tutunmadan dolayı da olabiliyormuş ama dediğim gibi, tam sebep söyleyemeyebilirler. o zaman da dinlenmen gerekir, fazla gezme, ağır iş yapma, fazla ayakta kalma. ne bileyim dikkat et yinede sen.

Benimde akintim vardi ben doktra soylemedim bile ultrasnda bkrken akintin varmi dedi evt var aa rhtsiz etmiyor beni dedim. Edicek dedi ve sna fitil vericem onu kullan dedi onu kullaniyorum. Tekrarlarsa yine devam edersn alip dedi

Back
X