Hamilelikte akıntı

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Hamilelikte akinti surekli olur mu yoksa ara ara kuru kalınabilir mi?her daim akinti olmasimi gerekiyor?

Ya benimde cok asiri akintim var ve asagi tarafimda surekli bi harekt hissediyorum ve de cok canim yaniyo ilk dogumumda erken dogum olmustu korkuyorum bu da erken mi olacak diye

Canım benim ara ara olmuyor akintim bu normal mi ?
evet arada kesiliyor.ilk.muayene de vajinadan bakmisti.akintin cok dedi
İlk 3 ay ilac vermedi
Ondan sonra fitil.ve krem verdi.zorda kaldikca kullan dedi.2 defa kullandim.rahatlatti.devamli camasir degisecek temiz tutcaksin.

Benim de ara ara gecen bazen cosan sari akintim oluyor. Bir onceki hamileligimde beyazdi akintim ama bunda biraz sarimtrak bazen baya sari oluyor hemde. Doktora soyledim enfeksiyon gormedim dedi:) o yuzden cok takilmiyorum artik akintiya

Benim de ara ara gecen bazen cosan sari akintim oluyor. Bir onceki hamileligimde beyazdi akintim ama bunda biraz sarimtrak bazen baya sari oluyor hemde. Doktora soyledim enfeksiyon gormedim dedi:) o yuzden cok takilmiyorum artik akintiya
Bende aynı öyleyim canım.arafa öyle bir coşuyor ki sonradan hiç akintim olmuyor
Çok sağol güzellik

progestan kullanıyormusun sarı kokusuz akıntının sebebi progestan bende öle olmuştu ilacı bıraktıgımda normale döndü :) burda yine bir kaç yerde okumuştum.

Kendimi bildim bileli akıntılarımla kanka olduk :) Ama şimdi daha da fazla. İlk oglumdada vardı. Bu hamileliğimde de var

progestan kullanıyormusun sarı kokusuz akıntının sebebi progestan bende öle olmuştu ilacı bıraktıgımda normale döndü :) burda yine bir kaç yerde okumuştum.
Cok sevindim:) evet kullaniyorum dusuk riskim vardi kanamalarin oldu igne oldum bir kac kez simdi igneleri biraktik sadece progrstan a devam ediyorum aklima geldi ama emin olamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…