- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Canım benim ara ara olmuyor akintim bu normal mi ?Benim yillardir vardi hamilelikte costu da costu...
Doktora görün bir canım..ne olur ne olmazYa benimde cok asiri akintim var ve asagi tarafimda surekli bi harekt hissediyorum ve de cok canim yaniyo ilk dogumumda erken dogum olmustu korkuyorum bu da erken mi olacak diye
Teskkur ederm canim randevu alamiyorum bi alabilsem gorunucemDoktora görün bir canım..ne olur ne olmaz
..
İlk günden beri aralıksız beyaz akıntıHamilelikte akinti surekli olur mu yoksa ara ara kuru kalınabilir mi?her daim akinti olmasimi gerekiyor?
evet arada kesiliyor.ilk.muayene de vajinadan bakmisti.akintin cok dediCanım benim ara ara olmuyor akintim bu normal mi ?
Bende aynı öyleyim canım.arafa öyle bir coşuyor ki sonradan hiç akintim olmuyorBenim de ara ara gecen bazen cosan sari akintim oluyor. Bir onceki hamileligimde beyazdi akintim ama bunda biraz sarimtrak bazen baya sari oluyor hemde. Doktora soyledim enfeksiyon gormedim dedi:) o yuzden cok takilmiyorum artik akintiya
Teşekkür ederim.canim.bende ara ara olmuyor akinti ben sadece işin o kısmındayim ama normalmiş sanırım.Kaşıntı koku olmadığı sürece akıntı normal dedi doktorum bana
Herkesin bünyesinde farklı oluyorsa demek ki...İlk günden beri aralıksız beyaz akıntıben
Olabilir canımHerkesin bünyesinde farklı oluyorsa demek ki...
progestan kullanıyormusun sarı kokusuz akıntının sebebi progestan bende öle olmuştu ilacı bıraktıgımda normale döndü :) burda yine bir kaç yerde okumuştum.Benim de ara ara gecen bazen cosan sari akintim oluyor. Bir onceki hamileligimde beyazdi akintim ama bunda biraz sarimtrak bazen baya sari oluyor hemde. Doktora soyledim enfeksiyon gormedim dedi:) o yuzden cok takilmiyorum artik akintiya
Cok sevindim:) evet kullaniyorum dusuk riskim vardi kanamalarin oldu igne oldum bir kac kez simdi igneleri biraktik sadece progrstan a devam ediyorum aklima geldi ama emin olamadimprogestan kullanıyormusun sarı kokusuz akıntının sebebi progestan bende öle olmuştu ilacı bıraktıgımda normale döndü :) burda yine bir kaç yerde okumuştum.
gecmiş olsun saglıkla gelsin bebişinCok sevindim:) evet kullaniyorum dusuk riskim vardi kanamalarin oldu igne oldum bir kac kez simdi igneleri biraktik sadece progrstan a devam ediyorum aklima geldi ama emin olamadim
İnsallah canim cumlemizinki rabbim isteyen herkeslere nasip etsin tez zamanda kimsrnin kucagi bos kalmasingecmiş olsun saglıkla gelsin bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?