hamilelikte akintiiiiii

eeee4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
1.123
1.826
83
36
Slm kızlar.ben yeni hamile olduğumu öğrendim.ama bi sorunum var.akintim cok Arada birde parça parça süt kesiği gibi geliyo.koku yok kaşıntı yok ama niye böyle anlayamadım.bilgisi olan varmı.bebeğe zararı olurmu.

Slm kızlar.ben yeni hamile olduğumu öğrendim.ama bi sorunum var.akintim cok Arada birde parça parça süt kesiği gibi geliyo.koku yok kaşıntı yok ama niye böyle anlayamadım.bilgisi olan varmı.bebeğe zararı olurmu.
Hyr bi zararı yok cnm normal bu akıntı bnde de oluyo o

Sende de parça parça geliyo mu bazen cnm.mantar olmasından korkuyorum ama kaşıntı ve koku yok
Parçalı değilde baya koyu kıvamlı gliyo bnm ama kaşıntı ve koku yksa skntı dgl idrar testi yptrmşmydın

Canm bide yazının altında bebeğin kaç günlük olduğu muhtemel doğum tarihi yaziyo onu nasil yapabilirim:-)
İsminin üstüne bas orda kişisel bilgiler yazıyo ona gir aşağı taraflarda muhtemel doğum tarihi yazr ordan gir birde tarih arasına nokta değil tire koycaksn bu kdr :)

Ayni sorun bende de var koku ve kasinti yok.
Devletteki doktora sordum normal dedi ama haftaya kendi doktorum isterse idrar testi yaptircam.
Cunku enfeksiyona cevirirse dogumda zorluk cekiliyormus her ihtimale karsi onlem alinabilir ama genelde cogu gebede var bu durum cok da dert etme sonucta artik regl olmuyoruz ve vucut da bi sekilde kendini temizlemek zorunda..

bende de var. bazen koyu kıvamlı, bazen kesik kesik idrarın içinde oluyor. ben de çok araştırdım. koku, kaşıntı vs yoksa normal kabul ediliyor. beyaz akıntı vajina duvarlarının temizliği için oluşan bir akıntıymış ve hamilelikte vücut kendini korumak için daha fazla salgılıyormuş.

bende de var. bazen koyu kıvamlı, bazen kesik kesik idrarın içinde oluyor. ben de çok araştırdım. koku, kaşıntı vs yoksa normal kabul ediliyor. beyaz akıntı vajina duvarlarının temizliği için oluşan bir akıntıymış ve hamilelikte vücut kendini korumak için daha fazla salgılıyormuş.
Çok sağol cnm ya içimi rahatlattı biz biraz:-)

Back
X