İnşallah çoğu kişi emzirirken gidiyor diyor fakat haftama göre çok gibi geliyor doktorum kızdı birazkilonun hiç bir önemi yok bebeğini kucağına al emzir kiloda kalmıyor bunları düşünme
Masallah Allah bağışlasın20 kg aldım.
İkiz gebelikti
Doğumla beraber verdim hepsini, 51 kiloya düştüm.
Eşimle aramda hiç sorun olmadı.
Çatlaklarımdan utanıyorum bazen ama o hiç sorun etmiyor
Bence siz de etmeyin, bu anneliğin olağan hali
Sağlıklı olun da kilo kolay iş.
tsh icin ilac kullanmiyormusunuzSanırım hamılelıgını fıt gecıremeyenlerden bırıde benım.
Boyum 1.71 ılk hamılelıgımde 79 kıloyla doguma gırdım sonrasında hemen verdım ,( halıyle enıne boyuna bırını hayal edın) bır deformasyonda yasamadım eyvallahta.
sımdı gene hamıleyım ve 2 kg almıs durumdayım. Tıksınmeyse tıksınme, mıde bulantısıysa var , tsh calısmıyor bunun etkısıylemı alıyorum napıyorum bılmıyorum daha sımdıden bır ayva gobegım var , belım dolmus durumda nedır bu yapı mı acaba? Yok yapıysa eğer salıcam kendımı cuval gıbı ,
BEN 18 KİLO ALDIMherşeyden önce bebeğimin sağlığı fakat belki ilk hamileliğim olduğu için çok da bilgim yok hamileyken kaç kilo aldınız aldığınız kilolar yüzünden eşinizle sorun yaşadınız mı? Benim eşimle sorunum yok normal karşılıyor fakat beni beğenmemesi vs durumlar olur diye endişe ediyorum
(7 kg aldım )
Bende bulantı hiç olmadı o yüzden aldım diyordum alakası yok demekki daha önceki hamilelikte toplam kaç kilo aldın? En azından verilebileceğini bilen yaşayan birisinSanırım hamılelıgını fıt gecıremeyenlerden bırıde benım.
Boyum 1.71 ılk hamılelıgımde 79 kıloyla doguma gırdım sonrasında hemen verdım ,( halıyle enıne boyuna bırını hayal edın) bır deformasyonda yasamadım eyvallahta.
sımdı gene hamıleyım ve 2 kg almıs durumdayım. Tıksınmeyse tıksınme, mıde bulantısıysa var , tsh calısmıyor bunun etkısıylemı alıyorum napıyorum bılmıyorum daha sımdıden bır ayva gobegım var , belım dolmus durumda nedır bu yapı mı acaba? Yok yapıysa eğer salıcam kendımı cuval gıbı ,
Moral oldu çok teşekkürler normal doğum muydu normalde daha çok kilo gidiyormuşBEN 18 KİLO ALDIM
VE DOĞUMDAN ÇIKTIKTAN SONRA 10 KİLOSU GİTTİ...
ŞUAN 1 YAŞINDA HAMİLELİKTEN ÖNCEKİ KİLOMDAN DAHA ZAYIFIM. EMZİRİRKEN VERİYORSUN O KİLOLARI
Masallah Allah bağışlasın
Yenı baslayacagım bugun , yenı kesfedıldı ama ılk gebelıgımdede boyleydı yınede metabolızmam calısmıyordu beslenme uzmanına gıtmeme ragmen kılo almamı engelleyemedıler ustelık 8 haftfalıkken 4 kılo almıs durumdaydım.tsh icin ilac kullanmiyormusunuz
Eşimin bişey dediği yok evladımı vereceksin daha değerlisin diyor ama ben onun yerine düşünüyorum kafada kuruyorum tanışıp evlendiğimiz zamandan farklıyım sonuçta ilgisi biter mi acaba diye taktımIkisinde de baslangicta 54 kiloydum.Ilkinde 19 ikinci de 18 kilo aldim.Vermesi bunyeyle alali sanirim cnku dogumdan 1 ay sonra ilk kiloma dondum ben,anne olduguma inanmiyolarKilo hemen gitmese bile esinin lafini etmemesi lazim,o kadar zorlugu onlar degil biz cekoyoruz. Siz sagliginiz için dikkat edersiniz baskalari için degil
BEN İLK BEŞ AY DEVAMLI KUSTUĞUM İÇİN 6 KİLO VERDİM. 5 . AYDAN SONRADA BİR ANDA KİLO ALMAYA BAŞLADIM.. 60 İLE HAMİLE KALDIM 54 KADAR DÜŞTÜM.. DOĞUMA GİDERKEN 78 İDİM. HASTANEDEN ÇIKIP EVE GİTTİĞİMİZDE 68 GELİYORDUM...Geçenlerde bır arkadasımı gordum 6 aylık hamıleyım dedı nasıl ya dedım, hıc abartmıyorum o karnı dumduzdu nasıl olur
Hayirli olsun cutecim:) benim de oyleydi ikisinde de. Gobek son aylar cikti bi de o kadar kiloyu nereye aliyordum bilmiyorumGeçenlerde bır arkadasımı gordum 6 aylık hamıleyım dedı nasıl ya dedım, hıc abartmıyorum o karnı dumduzdu nasıl olur
20-25 cıvarı sanıyorum , tüp bebektı sureklı yattım bır suru ılac kullandım o yuzden 20 mı 25 mı kestıremıyorum tedavıdeykende almıs olma ıhtımalım var. Dogumdan sonra aldıgımdan fazlasını verıp hastanelık oldum , 34 bedene dustum cunkuBende bulantı hiç olmadı o yüzden aldım diyordum alakası yok demekki daha önceki hamilelikte toplam kaç kilo aldın? En azından verilebileceğini bilen yaşayan birisin
SEZERYAN OLDUM CANIM BENMoral oldu çok teşekkürler normal doğum muydu normalde daha çok kilo gidiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?