hamilelıkte ANEMİ hastalıgı nedir yardımcı olurmusunuz ?

NihalATAK

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
14
0
6
35
Bursa
3.5 aylık hamılegım ve test sonuclarımda anemı hast cıktı bu nedır rıskı varmıdır ilk gebelıgım ve ne oldugunu bılmıyorum .?

3.5 aylık hamılegım ve test sonuclarımda anemı hast cıktı bu nedır rıskı varmıdır ilk gebelıgım ve ne oldugunu bılmıyorum .?

Canım anemı kansızlık yanı kan degerlerının dusuk olmadı demek ama hangı derecede kanın dusuk bılmıyorum kan ilacı vermiş olmalı doktorun bendede akdenız anemısı var yanı daha dusuk bır kansızlık hastalıgı canım bir rahatsızlıgın yoksa bol bol pekmez ye ozellıkle sabahları ac karnına harnup ve dut pekmezı ama ozellıkle sekersız ve dogal olanları tercıh etmelisin gecmiş olsun

teşekkur ederim .

elevit ve progestan kullandım 2 ay daha sonra bende yan etkı yaptıgı ıcın ıkısını de kestıler suan hıcbır ılac kullanmıyorum ..

folik asit kullanımı hamilelikte özellikle de ilk 3 ayda çok önemli mutlaka kullanmalısınız günde bir tane kullanmanız gerekşi bu zamana kadar doktorun sana çoktan vermiş olması lazım aksatmayın ihmal etmeyin kemik ve omurga oluşumu için bu şart. anemi kansızlık kan değerinin düşük olması doktorunuz tahlil sonuçlarına göre neden bir açıklama yapıp ilaç yazmadı acaba çok merak ettim elevit ve progestandan daha önemli bu ilaçlar. hamilelikte çoğunlukla bu kan değerleri düşer bekarken ya da evli de olsanız hamilelikten önce normal değerde olsa bile kan değerleri çoğunlukla düşer vücudunuzdaki kan ikki kişiye yetmez ve takviye şarttır bu durumda. yaşadığınız yer küçük bi yer mi yada hastanede mi sağlık ocağında mı kan tahlili yaptırdınız?:53:

hayır hastaneye gıdıyorum kontrole gıttıgımde vermıştım bu tahlıllerı bursada yasıyorum bursa uludag univ.'ne sevk etti yarın sabah gıdıcem bugun öğrendık.
bide bana grıbal enfeksıyon gecırdın mı dedı bende evet dedım bundan da kaynaklandıgını söyledı :/

Back
X