Doğuma Hazırlık Hamilelikte ani kasık ağrısı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Orfade

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2020
136
40
28
Selam kızlar. Ben henüz hamileliğin başındayım ve ne zaman hapşursam aşırı bi acı giriyor sağ kasığıma. Neden sağ anlamadım ve çk feci öyle söyleyim.sankiçimden bişi kppuyormuş gibi oluyor anlık. Korkuyorum tabi sizce neden?

Yuvarlak bağların gerilmesinden dolayı ani hareketlerde kasık ağrıları ilk haftalarda normal demişti doktorum.

Selam kızlar. Ben henüz hamileliğin başındayım ve ne zaman hapşursam aşırı bi acı giriyor sağ kasığıma. Neden sağ anlamadım ve çk feci öyle söyleyim.sankiçimden bişi kppuyormuş gibi oluyor anlık. Korkuyorum tabi sizce neden?
Aynı şey bende de oluyordu hele düz uanırken galan öksüriyim hapşırıyom sanki bişey kopmuşçasına sancı oluyordu 10 15 saniye :) ama normalmiş demek ki şimdi 27 haftalık olduk bi çok kişi bende de var normal demişti hep için rahat olsun haliyle tahim büyüyor etrafındaki bağlar da hassaslaşıyor

Çk sağol canım cvp verdiğin için. Peki neden sağ tarafta oluyor. Bebek sağda mı acaba? Ondan mı orda oluyor sadece?

Aynı şey bende de oluyordu hele düz uanırken galan öksüriyim hapşırıyom sanki bişey kopmuşçasına sancı oluyordu 10 15 saniye :) ama normalmiş demek ki şimdi 27 haftalık olduk bi çok kişi bende de var normal demişti hep için rahat olsun haliyle tahim büyüyor etrafındaki bağlar da hassaslaşıyor
?

Arkadaskar ben ınsulım dırencım var suan hamıleyım dk dedıkı kulan bısey olmaz seker ılacını bısey olur mu ya kararsız kaldım

Merhaba ben hamıleyım 7 havtalık kasık batması neden olur acaba kotu bısey mı

Back
X