Hamilelikte ani korku

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar merhaba hamilelikte kedi ve köpekten korkan arkadaşlar varmı acaba ben birden görünce panik oluyorum ve sıçrıyorum 10 saniyelikte olsa böyle yaşayan varmı sağlıkla ilerleyen 🙏🦋🐬

Ben öyleyim 😊 önceden severdim dokunurdum ama hamilelikle beraber aşırı korku başladı . Sadece kedi köpek değil araba da da aşırı paniğim . Bebeğimiz için endişeleniyoruz o yüzden annelik iç güdüsü ♥️

Ben öyleyim 😊 önceden severdim dokunurdum ama hamilelikle beraber aşırı korku başladı . Sadece kedi köpek değil araba da da aşırı paniğim . Bebeğimiz için endişeleniyoruz o yüzden annelik iç güdüsü ♥️
Evett canımm ölede ben eskidende pek yaklaşamazdım ama 1 metre uzağımdanda korkmazdım tabi şimdi ısırcaklar vs die nasıl korkuyorum aniden dün köpek arkamdaymış ayyy nasıl sıyrıldım arkadaşımın arasından ben bi panik 10 dakikaya unutuyorum ama bebeğim iyimidir die kafaya takıyorum kedide bugün aniden karşıma çıkınca panikle korktum sonra normale döndüm bu tarz şeyler etkilemez o halde teşekkür ederim arkadaşımm🙏🐬

Back
X