aaa eşinin yaptığı çok kötü..
sonuçta onun çocuğunu taşıyosun ..
böyle bişey yapmaması gereklii... senin en hassas olduğun dönemde sana yardımcı olması gerekli
bende 8 aylık hamileyim ama eşimle yaklaşık 8 aydır tartışmıyoruz bilee hatta çevremdeki insanları bile uyarıyo beni sinirlendirmemeleri için...
ne istesem yapıyo sağolsun azıcık bi ağrım olsa hemen panikliyo doktora gidelim yada sana masaj yapimm diye...
walla eşinin yaptığı yenilir yutulur şey değil...
üzüldüm açıkçası senin adına...
aaa eşinin yaptığı çok kötü..
sonuçta onun çocuğunu taşıyosun ..
böyle bişey yapmaması gereklii... senin en hassas olduğun dönemde sana yardımcı olması gerekli
bende 8 aylık hamileyim ama eşimle yaklaşık 8 aydır tartışmıyoruz bilee hatta çevremdeki insanları bile uyarıyo beni sinirlendirmemeleri için...
ne istesem yapıyo sağolsun azıcık bi ağrım olsa hemen panikliyo doktora gidelim yada sana masaj yapimm diye...
walla eşinin yaptığı yenilir yutulur şey değil...
üzüldüm açıkçası senin adına...
güzel kardeşlerimm ...eksik olmayın...ölümden öteköyyok,hayatta herşey hepimiziçin..kimimizin zarları nekadar istesekde hep yek düşer..sağlık hayatta mutlu olmak için en gerekli sebeb..buna şükretmek lazım...neler hayal ettik evlendik..neler gördük göreceğiz...eski bi laf vardır ya analartaht yapar baht yapamazmış....eldekilerden mutluluk yaratmaya çalışmakmış mutlu olma sanatı...ben yavrumsağlıkla gelsinde bişi istemiyorum...ama ana tarafından arnavudum ondanmıdır bilinmez :) yapılanı unutmam.unutulmuyo.....bu hayattaki duruşumda tümkadınlığımın aciz ,naif durumlarına rağmen delikanlılığı,mert duruşu hep sevdim.....en kötüsü ihanet............gerisi artık zaman ve sabır....bizler ırkımız gereğimi,yetiştirilişimizmi bilinmez ama türkkadını olarak hep cefakarız..olsun ama ...yine anamın bi lafı var;sen doğru dur,eğri olan eğilir der....herkeze önce sağlık sonra huzur dilerim..sevgiler...
yangına körükle gitmek bu olsa gerek dondurmasını göstere göstere yalayan yaramaz çocuklar gibi..daha olumlu olamazmısınız belki eşinin sorunları var ve hamile diye eşine yansıtmak istemiyo kimsenin içini bilemeyizki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?