Merhaba benim de 207 çıktı. Az önce öğrendim devlet hastanesine gidiyorum o yüzden sonuç hakkında görüşmek için daha 1 haftam var. Sonuç ne oldu size doktorunuz ne dedi acabaMerhaba..
6 haftalık hamileyim kanımda enfeksiyon çıktı sonuçlarım;
Anti cmv ıgm 1.38
Anti cmv ıgg 250.0 çıktı doktor başka hastaneye yönlendirdi.. okuduklarımdan ve doktordan duyduklarımdan sonra çok üzgünüm yaşayan var mı bu durumu yaşayıp bilen yardımcı olabilir mi?
Ne oldu sonucunuz acaba? Benim de ayni durumlar başımda su andaMerhaba..
Anti cmv ıgm 1.38
Anti cmv ıgg 250.0 çıktı doktor başka hastaneye yönlendirdi.. okuduklarımdan ve doktordan duyduklarımdan sonra çok üzgünüm yaşayan var mı bu durumu yaşayıp bilen yardımcı olabilir mi?
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaMerhaba..
Anti cmv ıgm 1.38
Merhaba aynen bayaa gecmiş ama bu konu benim de kafamı karıstırıyor bu araMerhabalar bende aynı durumdayım konu açılalı 1 yıl geçmiş ama aktif kullanıcılar varsa yazarsa sevinirim sonuç ne oldu
Merhaba avidite sonucunuz cıktı mı acaba, benim de su an ıgm 1.82 ıgg 250 çıktı avidite verdim dün9 haftalığım cmv ıgg 250 çıktı ıgm1.32 çıktı yani pozitif avidite verdim sonucunu bekliyorum sizde durumlar nasıl
Merhaba ben de aynı konudan muzdaripim. Test pozitif gösteriyor avidite sonucunu bekleyeceğim ama korkuyorum sizde durum neydi ?Merhaba avidite sonucunuz cıktı mı acaba, benim de su an ıgm 1.82 ıgg 250 çıktı avidite verdim dün
Merhaba benim avidite temiz çıkmıştı ama 9 haftalıkken düşük yaşadım gelişim 6buçuk haftada durmuş maalesef.Merhaba ben de aynı konudan muzdaripim. Test pozitif gösteriyor avidite sonucunu bekleyeceğim ama korkuyorum sizde durum neydi ?
Rabbim tekrardan kucağınızı doldurmayı nasip etsin inşAllahMerhaba benim avidite temiz çıkmıştı ama 9 haftalıkken düşük yaşadım gelişim 6buçuk haftada durmuş maalesef.
Amin hepimize inşallahRabbim tekrardan kucağınızı doldurmayı nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?