Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanmanı asla tavsiye etmem çok sakıncalı
bende kullanma taraftarı değilim ama bazen çok zorlanıyorum su bile içemediğim zamanlar oluyor evin içinde yürüyorum bütün gece bu şekilde bebeğime zarar vermekten korkuyorum
Doktorunuzla konuşun lütfen.Merhaba arkadaşlar 13 hafta 2 günlük hamileyim hamile kalmadan 3 ay önce citoles 5 mg içiyordum kaygı bozukluğu var bende suan hamileyim ve çok zorlanıyorum ilaç kullanıp sağlıklı doğum yapanlar var mı lütfen cevap yazın
Yürümekten zarar gelmez ama ilaçtan gelir. Bitkisel çaylar bile zarar
doktoruma pazartesi danışmayı düşünüyordum ama teşekkür ederim cevap için dayanmaya çalışıcamYürümekten zarar gelmez ama ilaçtan gelir. Bitkisel çaylar bile zarar verebiliyormuş lütfen sabredin![]()
Çok üzüldüm böyle bir şey yaşamanıza Pazartesi doktorumdan randevu aldım konusucam peki bebeğiniz de bir sorun oldu mu ilaçtan dolayı emzirme döneminde de devam ettiniz miDoktorunuzla konuşun lütfen.
Ben hayatım boyunca hiç bu tarz ilaclar kullanmamıştim ta ki erken doğum riskim olduğunda hastaneye yatisimi takip eden dönemde aşırı krizler geldigi için, hastanenin psikiyatri kilinigine sevkim yapılmıştı ve doktorum lustral 25 mg başlatmıştı. Hamileydim o zaman.
Lütfen doktorunuz ile görüşün bir an önce
Çok üzüldüm böyle bir şey yaşamanıza Pazartesi doktorumdan randevu aldım konusucam peki bebeğiniz de bir sorun oldu mu ilaçtan dolayı emzirme döneminde de devam ettiniz mi
Çok üzüldüm başınız sağolsun.Erken doğumla kaybettim maalesef kızımı.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı.
Merhaba. Ben 10 yıldır anksiyete ve panik bozukluk sebepli kullandığım ilacımı (Sulinex) hamileliğimi öğrenince bırakmak durumunda kaldım. İlk 15 gün korkunç geçti, vücut titremeleri, baş dönmeleri vs. Başta dayanamayıp psikiyatriye tekrar gitmiştim, doktorum gebelikte de kullanılabilen bazı ilaçlar olduğunu ama biraz daha dayanıp ilaçsız geçirmemi tavsiye etti. Evet fiziksel bir sıkıntım kalmadı ama insanlara tahammül etmekte çok zorlanıyorum. Hormonların da etkisiyle hiçbir şeyle baş edemiyorum. Özellikle iş hayatım beni mahvetti, katlanamıyorum. Doğumdan sonra mümkünse hemen tekrar tedavime devam etmeyi düşünüyorum.Arkadaşlar hamileyken kullananlar var mı acaba
Merhaba. Ben 10 yıldır anksiyete ve panik bozukluk sebepli kullandığım ilacımı (Sulinex) hamileliğimi öğrenince bırakmak durumunda kaldım. İlk 15 gün korkunç geçti, vücut titremeleri, baş dönmeleri vs. Başta dayanamayıp psikiyatriye tekrar gitmiştim, doktorum gebelikte de kullanılabilen bazı ilaçlar olduğunu ama biraz daha dayanıp ilaçsız geçirmemi tavsiye etti. Evet fiziksel bir sıkıntım kalmadı ama insanlara tahammül etmekte çok zorlanıyorum. Hormonların da etkisiyle hiçbir şeyle baş edemiyorum. Özellikle iş hayatım beni mahvetti, katlanamıyorum. Doğumdan sonra mümkünse hemen tekrar tedavime devam etmeyi düşünüyorum.
Uygun olan daha hafif ilaçlar vardır mutlaka doktorunuza danışınÇok iyi anlıyorum sizi bana da ilk 3 ay önermiyoruz demişti psikiyatrim suan 13 hafta 2 günlük hamileyim zorlanıyorum arada çok panik atağım tutuyor kadın doğum doktorumla konuşmayı düşünüyorum psikiyatrim kadın doğum doktorumunda ilaç yazabileceğini söyledi fakat bende korkuyorum bebeğime zarar verir mi diye
Evet varmış uygun ilaçlar ama bir yandan da içim rahat etmiyor bende sizin gibi dayanmaya çalışacağım doğum sonrasına kadar doktorumla da konuşacağım bu konuyuUygun olan daha hafif ilaçlar vardır mutlaka
Evet varmış uygun ilaçlar ama bir yandan da içim rahat etmiyor bende sizin gibi dayanmaya çalışacağım tabi doktoruma da danışacağımUygun olan daha hafif ilaçlar vardır mutlaka