Hamilelikte Ara ara Regl agrisi

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kızlar 20+3 um ve ara ara regl olacak sokulecekmisim gibi oluyorum çok korkuyorum ama bebeğim çok iyi tekme atıyor kipir kipir sizdede böyle mi ben erken doğum olur mu acaba endisesindeyim.
Regl ağrısı kasiklarimda çok şiddetli olmamak birlikte başlıyor tahmini 3 4 dk felan sürüyor geçiyor ayda 3 4 defa oluyor sık değil.
P.tP.tes tetenoz için sağlık ocağı çağırdı doktoruma sorucam ama sizlerde varmı böyle bir ağrı? Yada ağrı demek doğru mu olur sanci mi :KK43:

gecen hafta bende de olmuştu.doktor gaz sancısı veya rahim büyüdükçe gerilmeden olur dedi. rahat ol takma kafana canım. bu arada 21.haftadayım ben.

iyi ozamn birtanem aman bişi olmasın da bir de sarı akıntı mevcut sizdede varmı

aynen bebislerimize bisi olmasin :) ara ara beyaz kremsi oluo bende. bu aralar artti gibi. kokusuzsa sorun yok die biliorum ben canim. tabi doktora soylemek lazim :)

aynen bebislerimize bisi olmasin :) ara ara beyaz kremsi oluo bende. bu aralar artti gibi. kokusuzsa sorun yok die biliorum ben canim. tabi doktora soylemek lazim :)
saat 1 gibi sağlık ocagında aşım var aradılar gelin die o ara çıkıcam doktorum sorucam

32 hf dayız. Benimde pazar gununden beri belimde sanki adet olacakmısım gibi bi ağrı oluyor ara ara bazen uzun suruyor bazen kısa.. Vücut kendini doğuma hazırlıyormuş.. Bakalım hayırlısı :)

32 hf dayız. Benimde pazar gununden beri belimde sanki adet olacakmısım gibi bi ağrı oluyor ara ara bazen uzun suruyor bazen kısa.. Vücut kendini doğuma hazırlıyormuş.. Bakalım hayırlısı :)

:) canım benim inşallah sağ saglim alırız kucaklarimiza meleklerimizi

X