Hamilelikte ara sıra lekelenmesi olan varmı?

Cagla_22_

Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez o
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
29
20
8
32
Ben 16+4 haftalik hamile yim bazen lekelenmem oluyor doktor um normal desede korkuyorum bişey olcak diye benim gibi bu durumu yaşayan varmı

canm bende bugun sabah gıttım doktora yenı geldım benımde lekenmem vardı o yuzden korktum gıttım normal dedı hap verdı düşük önleyıcı cok sukur bırsey yok korkma normalmış :)

Sağol canım benim 2 aylikken yerleşme kanaması dedi hala yerlesemedimi anlamadım:) hatta cinsiyet belli olcak kıza benziyor dedi bu arada sanada geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun

Benimde iki haftadan fazla zamandır ara ara kanamam oluyor . Düzenli muayene oluyorum ilaç kullanıyorum dinlenmemi söyledi doktor yormuyorum kendimi benim size göre biraz daha riskli sanırım

Benimde iki haftadan fazla zamandır ara ara kanamam oluyor . Düzenli muayene oluyorum ilaç kullanıyorum dinlenmemi söyledi doktor yormuyorum kendimi benim size göre biraz daha riskli sanırım
olabılır benmkı dha 6 haftalık ılk defa bugun oldu ne ılac kullanıyorsunuz ?

6 haftalık normalınde 8 haftalık ama gec dollenme 6 haftalık suanda

Senin yerleşme kanaması dir korkma benim 2 aylikken 3 gün lekelenmem vardı doktor um bana düşük önlemesi için ilaç olarak( progestan ) verdi 1 ay kullandım çok şükür geçti

Teşekkür ederim:KK43: inşallah geçecek çok yıpratıcı oluyor Cidde'n. Benimde 8+2 falan şu an geç döllenme olmuş o yüzden tam net değil ama 8. Hafta bitti gibi
canm ultrasyonda net soylerler söylemdıler mı sana benımde gec dollenme 8 haftalık olması gerekırken 6 haftalık suan

Söylendi tabiki ama 8+1 ile 8+3 çok yakın oyüzden dedim 8haftayı bir iki gün geçti ayrıca tam denk geldiği haftada eşimde yoktu spermler 3 4 gün yaşıyormuş eşim gittikten sonra olmuş benimki biraz karışık :)

Söylendi tabiki ama 8+1 ile 8+3 çok yakın oyüzden dedim 8haftayı bir iki gün geçti ayrıca tam denk geldiği haftada eşimde yoktu spermler 3 4 gün yaşıyormuş eşim gittikten sonra olmuş benimki biraz karışık :)
hım baya karmakarışık :) bende kendıme karısık dıyordum :))

Back
X