Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm bende bugun sabah gıttım doktora yenı geldım benımde lekenmem vardı o yuzden korktum gıttım normal dedı hap verdı düşük önleyıcı cok sukur bırsey yok korkma normalmış :)
olabılır benmkı dha 6 haftalık ılk defa bugun oldu ne ılac kullanıyorsunuz ?Benimde iki haftadan fazla zamandır ara ara kanamam oluyor . Düzenli muayene oluyorum ilaç kullanıyorum dinlenmemi söyledi doktor yormuyorum kendimi benim size göre biraz daha riskli sanırım
Benimde iki haftadan fazla zamandır ara ara kanamam oluyor . Düzenli muayene oluyorum ilaç kullanıyorum dinlenmemi söyledi doktor yormuyorum kendimi benim size göre biraz daha riskli sanırım
6 haftalık normalınde 8 haftalık ama gec dollenme 6 haftalık suandaGeçmiş olsun kac aylık senin bebeğin?
6 haftalık normalınde 8 haftalık ama gec dollenme 6 haftalık suanda
düşük tehlıkesı olanlara mı verılıyor o ılacSenin yerleşme kanaması dir korkma benim 2 aylikken 3 gün lekelenmem vardı doktor um bana düşük önlemesi için ilaç olarak( progestan ) verdi 1 ay kullandım çok şükür geçti
düşük tehlıkesı olanlara mı
Canım Doktorum normal dedi ama ben istedim düşük tehlikesi için bana ilaç yaz diye çünkü korkuyordum
Geçmiş olsun kac aylık senin bebeğin?
canm ultrasyonda net soylerler söylemdıler mı sana benımde gec dollenme 8 haftalık olması gerekırken 6 haftalık suanTeşekkür ederiminşallah geçecek çok yıpratıcı oluyor Cidde'n. Benimde 8+2 falan şu an geç döllenme olmuş o yüzden tam net değil ama 8. Hafta bitti gibi
hım baya karmakarışık :) bende kendıme karısık dıyordum :))Söylendi tabiki ama 8+1 ile 8+3 çok yakın oyüzden dedim 8haftayı bir iki gün geçti ayrıca tam denk geldiği haftada eşimde yoktu spermler 3 4 gün yaşıyormuş eşim gittikten sonra olmuş benimki biraz karışık :)