Hamilelikte aşırı uyku

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Selamlar arkadaşlar ben 28.haftalık hamileyim ..bende son günlerde aşırı uyku var ..günümün çoğu uykulu geçiyor ..sersem gibiyim ..🥺bunnırmal bi durum mu bunu yaşayan var mı acaba ☺️Ve diğer sorum geceleri kalça kemiğimde ve bacaklarımda acayip ağrı var ..doktorum kalsiyum ilacı yazmıyor doğal yoldan al diyor ama yetmiyor mu bilmiyorm ..magnezyuma başladım ama ne yapılabilir?önerileriniz var mı acaba ☺️

Uyku bende başlarda oldu ama hamilelikte her zaman normal bir durum. Kalsiyuma gelince doktorum bana ağrılarım başlayınca direk önerdi hatta günde iki tane alıyorum. Ona rağmen bazen kalçam çok ağrıyor. Kanda da kalsiyuma baktırın bence.

Uyku bende başlarda oldu ama hamilelikte her zaman normal bir durum. Kalsiyuma gelince doktorum bana ağrılarım başlayınca direk önerdi hatta günde iki tane alıyorum. Ona rağmen bazen kalçam çok ağrıyor. Kanda da kalsiyuma baktırın bence.
Evt aslında böyle işkence çekiyor gibiyim ..😔ilk zamanlar ben de içmiştim iyi de gelmişti ..kalsiyum 8.7 cıkmıstı aslında bişey demedi doktorum 🤨süt yoğurt tüketimi arttır dedi sadece ..

Hangi ilaçtan alıyorsunuz acaba

Hamilelikte uyku çok normal, ben gözümü açamazdım. bebek büyümeye çalışırken bütün enerjinizi çekiyor. Fırsat buldukça uyumaya çalışın. Kalsiyum konusunda bilgim yok maalesef

Nbl osteo formula alıyorum.
Aaa öyle mi onu ben de doktor vermeden aldım ama hep tedirgin oldum ,düzenli içmedim ..iki tane alabilirm o zaman ben de 🙈🥰doktor magosit magnezyum verdi ama hala etkisini göremedim ..nbl 2 tane magosit 1 tane alabilirm sanırım ☺️Çok teşekkür ederim 🥰

Hamilelikte uyku çok normal, ben gözümü açamazdım. bebek büyümeye çalışırken bütün enerjinizi çekiyor. Fırsat buldukça uyumaya çalışın. Kalsiyum konusunda bilgim yok maalesef
Haklısınız öyle bir şey oluyor sanki çünkü hep değil dönem dönem çok oluyor 😊pek uyumayıp direniyorum ama uyurum artık gün içinde de 😊teşekkür ederim 🥰

Çok çok aşırı olunca tek bende mi oluyor acaba demiştim 🙈

Çok çok aşırı olunca tek bende mi oluyor acaba demiştim 🙈
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce uyumaya başlamıştım. Bütün hamilekiğim de öyle geçti, tansiyonum da çok düşerdi, o da uyku ve halsizlik yapıyor. Her fırsatı değerlendirip uyu, inan kendini zorlayıp bir şeyler yaptığına değmez. Uyumanın keyfini çıkar

Back
X