Hamilelikte ateş problemi yasayanlar

Mavikardelen987

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
124
198
18
39
Merhaba arkadaşlar, ben tüp bebek yöntemiyle gebe kaldim. Hamileligimin 7. Haftasından itibaren sürekli ateş problemi yaşadım. Tüm idrar kan testlerim normal cıktı. Özellikle doktor kontrolü olan gunlerde ateşim yükseliyordu. En sonunda bulamayınca protestan iğne yapıyordur dediler iğneyi azalttılar bir müddet ateş olmadi ama sonra tekrar oldu. Nitekim 10. Haftada kanamam oldu corasprin de kestiler ve 2 gün sonra bebeğimi kaybettim. Kalbi durdu ve kürtajla aldılar.
Benimle aynı problemi yaşayan var mi ateş probleminin neden olduğunu bilmek istiyorum. Çünkü tekrar hamile kalırsam tedbirli olmak istiyorum

Gecmis olsun canimcim. Ates enfeksiyondur aslinda ama kan ve idrarinda cikmamasi da ilginc. Bazi hastanelerin testlerine de guvenim yok benim zaten de orasini gec.
Sen, sehir hastanesi ya da uni hastanesinin enfeksiyon hastaliklari bolumune gitmelisin canim benim. Durumunu anlat. Tekrar hamile kalmak icin temkimli olmak istegini de dile getir.
Rubella, toxoplasma, cmv, idrar kulturu, kan bunlara baktirt derim.
Hatta bi de jinekolaga gorun, reglin bittikten bes alti gun sonra git, rahim agzini olctur gerekiyorsa smear ver.
Hatta bi de genetik tip bolumu olan bi uni hastanesine gidip, esine ve sana genetik test yapilmasini iste. Sadece iki tup sen, bir tup esin kan verecek ve sonucun 2 aya cikacak.
Ama bir sonraki hamileligin icin tum riskleri en aza indirmis olacaksin ins. Ama her dr a anlat olayini. Yoksa yapmazlar bu testleri haberin olsum.
Tekrar gecmis olsun. Acinin yerini, tekrar mutluluk sarsin canim

Çok ilginç gercekten daha once hiç duymamiştimmm...
Evet inşallah bu ilginçliğin nedenini bulabilirim Aslında testler özel ünv hastanesinde yapıldı ve 4 farklı doktor baktı ama ateşin kaynağını çözemediler. Kürtaj sonrası adet olmayı bekliyorum sonrasında tekrar tekrar doktor gezmeye devam

Allah yardımcınız olsun, proluton piyasaya tekrar çıkmışken size neden progestan verdiler anlamadım. Bir dahakine proluton ile devam etmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…