- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.521
- 133
- 35
- Konu Sahibi Dumanikara
-
bende 64 ile başladım 15 nci haftada 63 olmuşum iki haftadır acayip iştahım arttı haftaya gideceğiz bakalım :)Arkadaşlar merhaba hamilelikte kaç kiloyla hamile kaldınız, ay ay kaç kilo aldınız yazıp kilo alımı konusunda nasıl gittiğimizi değerlendirelim mi?
ben başlayım
Başlangıç: 65
2.ay:66
3. ay.67
4. ay 68
Henüz buradayım :)
bende 64 ile başladım 15 nci haftada 63 olmuşum iki haftadır acayip iştahım arttı haftaya gideceğiz bakalım :)
yarın 19 ncu haftaya giriyoruz inşallah canım :) ama bendeki göbek var ya sanki altı aylık :)sen almak yerine vermişsin. :) aynen 16 . haftaya hoş geliyorsun o zaman :)
yarın 19 ncu haftaya giriyoruz inşallah canım :) ama bendeki göbek var ya sanki altı aylık :)
doktora gittiğimde on altıncı haftaya giriyordum canım bir kilo vermişim o zamana kadar..aradan bir ay geçti kesin almışımdıryaa hiç kilo almadın mı 15. haftadan bu yana,
benimde göbek de hiç yok çok az,
burada sende yaz :) U Umudumuzu yitirmek yok
inşallah :) hareketlerini hissediyor musunmuhakkak almışsındır tatlım bebiş büyüdü suyu artı şimdi :)
yok henüz hissedemedim, önceleri hissediyor gibiydim ama şimdilik birşey yok. sende var mıinşallah :) hareketlerini hissediyor musun
56 ile hamile kaldım.sonra 54 53 arasıydım.
5 ay gibi 59 oldum.
6 ya girdim hala 59 um
Benim bulantım kusmam col fazlaydi.aa maşallah çok az almışsınız.
ilk 3 ay 3 4 kilo almistim 6. ayda 8 kilo almistim doguma girerken toplamda 11 kilo almistim.oysa hep saglikli beslendim kuru meyveleri ceviz vs de eksik etmedim. bol su ictim iri bir bebek dogdu. 4.5 kilodan fazla. dogum sonrasi 6.5 kilo vermistim. 40 imiz ciktiginda eski kiloma dönmüştüm
her zaman dengeli ve saglikli beslenme taraftariyim. kuru meyve cok tuketirim. ekmek az tatli ve hamur isini az tüketirsek sorun olmaz.bol su icmek emzirirken de hamileyken de iyi gelirmerhaba kızlar, bayadır kimse yazmamış ama ben yazayım dedim
Benimde boyum 1.68
başlangıç kilom 60
12. hafta : 2 kilo
17. hafta : 4 kilo
22. hafta: 7 kilo baktım çok hızlı gidiyorumdikkat etmeye başladım
27. hafta: 8-9 kilo arası değişiyor.
bakalım sonuç ne olacak bu ara tatlıya çok dayanabildiğim söylenemez ama
her zaman dengeli ve saglikli beslenme taraftariyim. kuru meyve cok tuketirim. ekmek az tatli ve hamur isini az tüketirsek sorun olmaz.bol su icmek emzirirken de hamileyken de iyi gelir
Seker mi yuksek cikmisti siz de? Az kilo almissiniz ama bebek baya masallah tomnis olmuşilk 3 ay 3 4 kilo almistim 6. ayda 8 kilo almistim doguma girerken toplamda 11 kilo almistim.oysa hep saglikli beslendim kuru meyveleri ceviz vs de eksik etmedim. bol su ictim iri bir bebek dogdu. 4.5 kilodan fazla. dogum sonrasi 6.5 kilo vermistim. 40 imiz ciktiginda eski kiloma dönmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?