Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka doktora git kramp magnezyum eksikliğinden olur b12ye de baktırabilirsn o da yapabiliyor. Tek seferde hemen etki bekleme sonuçta maden suyu ilaç gibi değil. Ama günde bir tane maden suyu içebilirsnSıcak suyla masaj yaptım evde krem sürdüm zeytın yağlı sabun sürdüm faydası olmadı
Bebeğine bişey olmazAyağım tutmuyor bebeğime bi şey olur diye korkuyorum
Yürürken zorlanıyorum kasılma oluyo ondan korkum maden suyunu içtim bakalım bi faydası olacak mı
madem suyundan mucize bekleme. o kramplar benim kabusumdu. Ilaç içmeden de geçmedi. şeker var kilo var demiştin inşallah beslenmeye dikkat ediyorsundur. Bebeğe çok büyük zararı var sekerinBide kiloluyum ben şekerde var onlardanda olabilirmi
Ben normalde özele gidiyodum doktorum kanımı aldı tahliller yaptı Demir felan her şey tamam dedi bi tek şekere dikkat et dedi magnezyum eksikliğim olsa verirdi acillik alunca direk magnezyum verdi.kontrol tahlil hiç bi şey yapmadı içmeyi pek düşünmüyorummadem suyundan mucize bekleme. o kramplar benim kabusumdu. Ilaç içmeden de geçmedi. şeker var kilo var demiştin inşallah beslenmeye dikkat ediyorsundur. Bebeğe çok büyük zararı var sekerin
ilac aldin miZaten şeker pek canım çekmiyo hamilelikte çıktı şekerimde bi tek çayda kullanıyordum.aç karnına yüksek çıkıyo tok karnına düşük çıkıyo anlamadım gitti.Ekmek bile tüketmiyorum.internetten baktım zararlı olan hiç bi şeyi yemiyorum.Ayagımda hala geçmedi
niye teredduttesin?Verdi ama almadım tereddütteyim