Hamilelikte ayak krampı

Avust

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
1.204
848
123
28
Dün saat akşam üstü 6'da ayağıma kramp girdi 8 haftalık hamileyim ve hala geçmedi sol ayagım tutmuyo napabilirim

Doktora git magnezyum versin. Gidene kdr da maden suyu içebilirsn zararı yok

Doktora gittim bi şey yapmadı krem sürdü hastanede sardı eve geri geldim

Ayağım tutmuyor bebeğime bi şey olur diye korkuyorum

Maden suyunun zararı olmadığını biliyorum faydası oluyomu

Bir daha Magnezyum iste. ya da başka doktordan. bebeğine zararı olmaz.

Yürürken zorlanıyorum kasılma oluyo ondan korkum maden suyunu içtim bakalım bi faydası olacak mı

Sıcak suyla masaj yaptım evde krem sürdüm zeytın yağlı sabun sürdüm faydası olmadı

Sıcak suyla masaj yaptım evde krem sürdüm zeytın yağlı sabun sürdüm faydası olmadı
Başka doktora git kramp magnezyum eksikliğinden olur b12ye de baktırabilirsn o da yapabiliyor. Tek seferde hemen etki bekleme sonuçta maden suyu ilaç gibi değil. Ama günde bir tane maden suyu içebilirsn

Bide kiloluyum ben şekerde var onlardanda olabilirmi

Yürürken zorlanıyorum kasılma oluyo ondan korkum maden suyunu içtim bakalım bi faydası olacak mı

Bide kiloluyum ben şekerde var onlardanda olabilirmi
madem suyundan mucize bekleme. o kramplar benim kabusumdu. Ilaç içmeden de geçmedi. şeker var kilo var demiştin inşallah beslenmeye dikkat ediyorsundur. Bebeğe çok büyük zararı var sekerin

Zaten şeker pek canım çekmiyo hamilelikte çıktı şekerimde bi tek çayda kullanıyordum.aç karnına yüksek çıkıyo tok karnına düşük çıkıyo anlamadım gitti.Ekmek bile tüketmiyorum.internetten baktım zararlı olan hiç bi şeyi yemiyorum.Ayagımda hala geçmedi

madem suyundan mucize bekleme. o kramplar benim kabusumdu. Ilaç içmeden de geçmedi. şeker var kilo var demiştin inşallah beslenmeye dikkat ediyorsundur. Bebeğe çok büyük zararı var sekerin
Ben normalde özele gidiyodum doktorum kanımı aldı tahliller yaptı Demir felan her şey tamam dedi bi tek şekere dikkat et dedi magnezyum eksikliğim olsa verirdi acillik alunca direk magnezyum verdi.kontrol tahlil hiç bi şey yapmadı içmeyi pek düşünmüyorum

Zaten şeker pek canım çekmiyo hamilelikte çıktı şekerimde bi tek çayda kullanıyordum.aç karnına yüksek çıkıyo tok karnına düşük çıkıyo anlamadım gitti.Ekmek bile tüketmiyorum.internetten baktım zararlı olan hiç bi şeyi yemiyorum.Ayagımda hala geçmedi
ilac aldin mi

Bu gün oldu geçmedi krampım yürüdüm bu gün zorlandım biraz belim ağrıdı bebeğime zararı var mı

Magnezyum eksikliği oldugunda verilen bi ilaç degilmi

Back
X