hamilelikte ayakların çok şişmesi

nurhanyk

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
1
0
6
38
merhaba hanımlar gebeliğin 24. haftasındayım. ayaklarımın şişmesi haricinde hiç bir sıkıntım yok şükür. hiç kusma bulantı bu tarz bişi yaşamadım. sürekli güzelce yemeğimi yedim. akabinde çok kilo aldım.. 24. haftamdayım 14 kilo aldım :/ bu biraz canımı sıksada kızımı düşünerek kendimi rahatlatmak istiyorum. ayak şişmesi problemim var. ayakkabı giyemiyorum çok şişler ayakta kaldığım zaman daha da beter oluyor. aksi bi durum varmı die bi sürü tahlil yapıldı ama hiç bir aksilik yok herşey normal gözüküyor. benim gibi olan varmı ? yorumlarınız şimdiden tşkler

Kuzenimin eşi de senin gibiydi canım , oda toplam 18 kilo almıştı ve çok acayip tuzlu hamur işi vs yiyordu.

Tek önereceğim şey günde 5 litre su ve Sıfır tuz ayak şişmesinin tek Çözümü bnmde öyleydi bunu uyguladıktan sonra 3 gün içinde hamilelik öncesine döndü

her gün 5 litre suyu nasıl içebildin yaaaaaaa
Valla bnde öyle diyodum ama doktor suyun azalmış bol su iç değince Öncesinde 2,5-3 lt içiyordum demekki yetmedi dedim 5 e çıkardım ama su an daha rahatım 4 kilo verdim bi de üstüne üstlük

benimde ayaklarım çok şişiyor tuzsuz yemeye çalışıyorum ama su çok içemiyorum sanırım ondan oluyor ben 36. haftamdayım ayakkabılarım olmuyor çok sıkıcı bir durum çalıştığım için gün içinden hep sarkıyor arada kaldırıyorum ama iş yerinde ne kadar olursa... akşamları güzelce yıkayıp krem sürünce biraz rahatlıyor ama ertesi gün yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…