Hamilelikte bagirsak sorunu

Mutlu-bebisler

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
82
13
8
29
Arkadslar 29+1 hamişim bagirsaklarim hergun sabahtan aksama kadar oynayipduruyor ve surekli ishal oluyorum belim karnim yanlarim agriyor bunun sebebi nedir sizce bagirsak paraziti olabilirmi eger oyleyse napabilirim ve bebegime zarar veririmi luyfen yardimci olurmusunz

Doktorum bana ishal olmamaya calis demisti ishal edebilcek seyleride yemekten uzak durmami soylemisti. Eger vucudu susuz birakicak kadar siddetliyse doktorunuzla bi gorusun derim.

Doktorumla konustum ve surekli ishal oldugumu soyledim reflor verdi Bunu kullan dedi bagirsak paraziti falanda olabilirmi sizce bi zarari olurmuki korkuyorum mide bulan tim da var

Doktorumla konustum ve surekli ishal oldugumu soyledim reflor verdi Bunu kullan dedi bagirsak paraziti falanda olabilirmi sizce bi zarari olurmuki korkuyorum mide bulan tim da var
Canim kabizmisin isalmi reflor kabizlik icin diye biliyorum?

Arkadslar 29+1 hamişim bagirsaklarim hergun sabahtan aksama kadar oynayipduruyor ve surekli ishal oluyorum belim karnim yanlarim agriyor bunun sebebi nedir sizce bagirsak paraziti olabilirmi eger oyleyse napabilirim ve bebegime zarar veririmi luyfen yardimci olurmusunz
Aynı durum bende de var dr a gittim bagirsaklarda enfeksiyon var dedi salgın varmıs dikkat etmek gerekiyor antibiyotik verdi henüz başlamadım acayip midem bulanıyor şu an;(

Aynı durum bende de var dr a gittim bagirsaklarda enfeksiyon var dedi salgın varmıs dikkat etmek gerekiyor antibiyotik verdi henüz başlamadım acayip midem bulanıyor şu an;(
Sularda sıkınti var sanirim :( musluktan icilen bi yerde yasiyosaniz bi süre hazir su tüketin:(

Sularda sıkınti var sanirim :KK43: musluktan icilen bi yerde yasiyosaniz bi süre hazir su tüketin:KK43:
Yok canım İstanbul'dayım ve asla musluktan su icmiyoruz. Ama isyerinde vs icitigimiz hazir su farkli ya da ne bilim disari yemege cikiyoruz onlardan olsa gerek

Back
X