- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
-
ben anlamıyorum doktordan doktora farkmı edıyor bu gebelık benım doktorum yasakladı balığı onun yerıne ceviz ve benzerı vıtamınler ye dedi balıklar da farklı bir maddeye rastlanmıs arastırmacı arkadası varmıs denizinde suan balıkları olumsuz etkıledığını bu bebeğım ıcın daha kötu olacağını iki tane geminin istanbul limanında bekledığını ve hala kendı ulkelerıne göturulmedığı ıcın kımyasal madde akıttığını cürümeye bırakıldığını söyledı anlattı uzun uzun ne yapım ben şimdi anlamadım gitti allah hepımızın yavrularını korusun ıyıce kafam karıstı
ben maalesef hiç yiyemiyorum.
midem bulanıyor sözü geçinceohaoldumsmile
Balığın yararları tartışılmaz ama bebeğin zekasını anlattıkları abarttıkları kadar etkilemiyormuş. Malzeme neyse o diyor benim doktorum, zeka genetiktir istersen balık halinde otur bütün gün balık ye senin ve eşinin dna'sında ne varsa o geçer çocuğa, sırf balık takviyesiyle süper zeka çocuğunuz olmaz diyor. Bence de mantıklı... Yani ben de haftada 1 yiyorum sonuçta çok faydalı bir besin ama daha çok yesem daha zeki olacak diye birşey yokmuş...
birkaç hafta sonra geçer canım ben de ilk üç ay kokusuna bile tahammül edemiyodum şimdi rahat rahat yiyom cokacimcoook
katılıyorum arkadasım bunun bu kadar işlenmesının bir anlamı yok üstelık doktorlarımız aynı görüstü bebeklerımız babalarının bir çok özelllıklerıne sahıp olduğu gibi bu konudada onların dna'sıyla alakalı ama yemek tabıkı faydalıda ona lafım yok
ben sadece arastırmalarıma göre faydalarını yazdım
gerisi sizlere kalmış
Balığın yararları tartışılmaz ama bebeğin zekasını anlattıkları abarttıkları kadar etkilemiyormuş. Malzeme neyse o diyor benim doktorum, zeka genetiktir istersen balık halinde otur bütün gün balık ye senin ve eşinin dna'sında ne varsa o geçer çocuğa, sırf balık takviyesiyle süper zeka çocuğunuz olmaz diyor. Bence de mantıklı... Yani ben de haftada 1 yiyorum sonuçta çok faydalı bir besin ama daha çok yesem daha zeki olacak diye birşey yokmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?