Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamılelıkte bas agrısı normal ama boğaz agrısı gribe benzıyor hastaneye gitsen hemen corona testi derler o yüzden parol kullanın bı kaç gün kendınızı dinleyin benceArkadaşlar merhaba 8 haftalik hamileyim ve bi kac gündür sürekli baş ağrım var bugun daha da şiddetlendi birazda bogazimda agri var ne yapacagimi bilemedim fikir verirmisiniz
Corona testini tavsıye etmıyorum malum test yaptırınca ası zorunlu kılınıyor ve İtalyan bı dr un videosunu izledim o yüzden yaptırmayınEğer artarsa şikayetleriniz corona testi yaptırın belirtileriniz corona yönünde olursa . Ama olmassa parol minoset içebilirsiniz.saglik ocağına gidebilirsiniz
Benimde başım sıksık ağrımaya başladı ve iki üç gün sürüyor gebelikte bu normal mi acaba endişe ediyorumHamılelıkte bas agrısı normal ama boğaz agrısı gribe benzıyor hastaneye gitsen hemen corona testi derler o yüzden parol kullanın bı kaç gün kendınızı dinleyin bence
Canim hamilelik varmiGebelik testim silik cıkıyor bugün ayaklarıma tuhaf bir şey oldu agrı degl ama sanki böyle eller ayakları boşalırya insanın öyle oldu birden vücuduma sizce hamilelik varmıdır
Normal canimBenimde başım sıksık ağrımaya başladı ve iki üç gün sürüyor gebelikte bu normal mi acaba endişe ediyorum
Normal kan basıncıyla alakalı yada tansiyon dan olabılıyor ben evde ayran bulunduruyorum tansıyonum çok oynuyorBenimde başım sıksık ağrımaya başladı ve iki üç gün sürüyor gebelikte bu normal mi acaba endişe ediyorum
Benim tansiyonum genelde 9 a 4 falan ama 5 e düşmedikçe normal kabul ediliyormuş ,artık sebebi nedir bir doktora soracağım inşNormal kan basıncıyla alakalı yada tansiyon dan olabılıyor ben evde ayran bulunduruyorum tansıyonum çok oynuyor
Yüksek kan basıncı ve hormonlardan gebelıkte tansıyon oynaması çok normalBenim tansiyonum genelde 9 a 4 falan ama 5 e düşmedikçe normal kabul ediliyormuş ,artık sebebi nedir bir doktora soracağım inş
Corona testini tavsıye etmıyorum malum test yaptırınca ası zorunlu kılınıyor ve İtalyan bı dr un videosunu izledim o yüzden yaptırmayın
Roberto petrella heryerden kaldırıyorlar videoyu niye ise
Zorunlu tutacak gibiler hes kodu olan yerlere girmem bende çalışanlara zorunlu kılacaklar gibi bı haber geçti dün inşallah öyle bısey olmazben de aşı yaptırmayı düşünmüyorum ne olduğu belli olana kadar açıkçası denek olmak istemediğimden. Gerekirse eve kapanıcam olmicam da. Merak ettiğim Test olanların zorunlu tutulacak olması gerçek mi yoksa bu doktorun bir varsayımı mı?
Zorunlu tutacak gibiler hes kodu olan yerlere girmem bende çalışanlara zorunlu kılacaklar gibi bı haber geçti dün inşallah öyle bısey olmaz![]()
Yok canım sanmam corona testi dediler bana bundan bı kaç ay önce sırf tansıyonum için yaptırmadım test yapanların %90 I pozitif çıkıyor ve damgalanıyor ası zorunlu olacak öyle olunca bıri nin arkadası hamileymiş forumda okudum corona teşhisi koymuşlar önce anne Sağlığı demısler ilaç vermeye başlamışlarneyse şu an gebelikten kurtarıyoruz. Sonra emzirme falan derken uzun bir süre kaçabilicez :)
Yok canım sanmam corona testi dediler bana bundan bı kaç ay önce sırf tansıyonum için yaptırmadım test yapanların %90 I pozitif çıkıyor ve damgalanıyor ası zorunlu olacak öyle olunca bıri nin arkadası hamileymiş forumda okudum corona teşhisi koymuşlar önce anne Sağlığı demısler ilaç vermeye başlamışlar![]()
Bende öyle düşünüyordum ama yapan var maalesefevet ama gebelere yapılmayacak diye açıklama yapıldı. Gebe ve emzirenlerde deneyler tamamlanmamış anne karnındaki bebeğe ne gibi etki ettiği belli değil. Bu sebeple yapmicaklar. Senaryo değil yani.
ben gebelikte tetanoz bile olmuyorum bebeğe zarar verebilir türlü yan etkileri var diye. Çalışması tamamlanmamış aşıyı hiç olmam.
İlaç kullanan da var kullanmayan da gebelikte. Benim doktorum hastalanırsam kesinlikle kullanmamamı söyledi.