hamilelikte baş ağrısı

balaysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
54
0
86
Isparta
kıslar son günlerde geceleri baş ağrısı çekiyorum
migren var bende ondan mı bilemedim
tansiyonla alakası yok çünkü tansiyonum normal
ben gibi olan var mı
parol kullanıyorum siz neler kullanıyosunuz geçirmek için?

bebeğin kaç aylık canım. Son günlerde bende de oluyor, ondan mı bilmem. ama bende migren yok. bugün tam 4 ayı doldurdum..

arkadaşlar bendede ilk 4 ay mütiş bir baş ağrısı oldu ama hergün yaşadım bunu allah birdaha göstermesin çok zor atlattım en son yüzümün her tarafını kaplayan bir uçuk oldu ve yüzümün bir tarafı şişti tam 1 hafta çektim bu durumu ama daha sonra baş ağımda kalmadı çok şükür sizlerinkide geçer inşallah

Merhaba,

Bende 4,5 yıl önce doğum yaptım 9 ay boyunca baş ağrısı çektim sebebide kansızlıktı kanına baktırmanda fayda var diye düşünüyorum.Umarım baş ağrılarınız uzun sürmez

Benim doktorumda baş ağrım olursa diye parol vermişti..3. ve 4. aylarımda baş ağrım çok olmuştu ama şuan yok..Allah yardımcın olsun..

migren olduğum için hamilelikten önce de vardı ağrılarım
ilk 3 ay yine ağrıdı başım
3. aydan sonra çok güzeldi hiç ağrımıyodu başım çok rahattım
ama şu anda 33 haftalık hamileyim
bu hafta başladı yine

Balaysun inşallah geçer ağrıların..ınanırmısın bilmiyorum ama,nazar falan değmiştir belkim,okuttur kendini..Benim kayınvalidem,ağrılarım olduğu zaman elini oraya koyup okurdu yarım saat sonra falan hafifler sonra geçerdi,inşallah en kısa zamanda seninde geçer..

Benimde ara ara başım şiddetli ağrıyor.Buz iyi geliyor,sessiz sakin,karanlık bir yerde yatarak geçiriyorum...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…