hanımlar merhaba
6 aylık hamıleyım 1 hafta once agrılı bır sekılde makat bölgemde dış basur oluştu kadın doğum dokdoruma gıttım krem verdı kullanıyorum ağrım kesıldı fakat dış basur gıtmedı duruyor orda bundan rahatsız oluyorum merak ettiğim doğuma kadar bu dış basur kaybolur mu ? Başına gelen oldu mu ?
benim bildiğim o dışarı çıkmışsa geçmiyor.
ama ağrısı olmadığı sürece sorun olmaz.
sadece estetik olarak sizi rahatsız edebilir dışardan gözüküyor diye.
hanımlar merhaba
6 aylık hamıleyım 1 hafta once agrılı bır sekılde makat bölgemde dış basur oluştu kadın doğum dokdoruma gıttım krem verdı kullanıyorum ağrım kesıldı fakat dış basur gıtmedı duruyor orda bundan rahatsız oluyorum merak ettiğim doğuma kadar bu dış basur kaybolur mu ? Başına gelen oldu mu ?
hanımlar merhaba
Gecmis olsun zor bir durum malesef bende de olmustu dogumdan sonra da devan etti 3 aylikken fakan biraz azaldi ben duphalac kullandim Allah sifa versin