hamilelikte bcg değerleri bayaa düşük olanlar

Esra3229

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
255
0
46
Ordu
:50:arkadaşlar değerlerim 4günde 2katına çıkıyor.yani düşük.150 idi sonra 210 oldu sonra 300 iyi değil demi.bebeğimi kesin kaybedermiyim.bu durumu yasayan varmı.bir anda yükselen varmı...ilk haftalarımdayım.yardım nolur.ilk hamileliğim.
 
iki günde en az %60 artmalı, şu durumda o artış var gibi... sen bol bol su iç, dinlen,stres yapmamaya çalış. moral çok önemli. umarım her şey gönlüne göre olur.
 
cevap verdiğin için çok tesekkür ederim. canım.birinin çıkıpta bana azda olsa moral verici sözlerine okadar çok ihtiyacım vardıki.doktorum hiç ümit veren sözler söylemedi.moral dipteydi yazınızı okuyana kadar.kanamam vardı lekelenmeye döndü çok şükür.su içmemin nedeni nedir canım herkes öyle diyorda.
 
su kanda daha çok oksijen olmasını sağlıyor. bebeğin de senin kanından besleniyor. içinde olduğu kesede de su var, o su ne kadar temizse o kadar iyi.
dr.lar her şeyin en kötüsünü söyler genelde. unutma, doğacaı varsa, kısmeti varsa doğar. yoksa yapacak bir şey yoktur zaten. sakın boş yere stres yapma, moralini yüksek tut. dilerim gönlüne göre verir allah.
 
:58::59:verdiğin cevaplar için çokteşekkür ederim.moral içinde.Rabbim hayırlısını versin ne deyim.sağlıklı nasip etsin.değerlerm keşke bir anda artsa.kanamam lekelenmeye döndü.kızlar dua edin.acaba benim durumumda baska varmı böyle:((((.
 
benim ilk gebeliğimde ne kanamam oldu ne lekelenmem ama bebeğimi kaybettim.bu bebeğimde 12-13. haftaya dek kanama yaşadım ama çok şükür sağlıklı. o yüzden diyorum, içini ferah tutmak zor da olsa rahat olmaya çalış.kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
 
:58::59:verdiğin cevaplar için çokteşekkür ederim.moral içinde.Rabbim hayırlısını versin ne deyim.sağlıklı nasip etsin.değerlerm keşke bir anda artsa.kanamam lekelenmeye döndü.kızlar dua edin.acaba benim durumumda baska varmı böyle:((((.

değerim 54tü ertesi 76 oldu.dış gebelik dediler ve hastanede yattım 2 gün.4 gün sonra 210 ancak olmuştu.artış sonra başladı.2600 oldu bu sefer.sabırlı ol.stres yapmamaya çalış.
 
arkdaşlar benim ilk değerim 18 di ama şuan 5 hatalık hamileyim ve en son değerim 3000 çıktı
üzülmeyin bol bol dua edin
 
Canım yaaaa.Yaşamadığım için bilemem tabi ama benimde ilk zamanlarım düşük tehlikesiyle geçti o nedenle ne hissettiğini bir nebze olsun anlayabiliyorum.Ben o dönemler hep şöyle düşünüyordum:Sağlıklı bir bebekse yiyecek ekmeği görecek günü varsa Rabbimin izniyle hiçbir şey olmaz bebeğime ama sağlıksız bir bebekse doğa dengesini kuruyor vücut onu kendiliğinden atıyor.Böyle erken düşüklerin çoğunlukla nedeni kromozom bozukluğu.Evet üzücü ama daha kötüsüyle sınanmaktansa başından sonlanması en hayırlısı belkide...
 
canım doğru söylüyorsun.hayırlısı böyleymiş.alışmam çok zor oldu.alıştımda diyemem aklıma geldikçe okdar tuhaf oluyorumki anlatamam.ama ALLAH a hep sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye dua ettim.inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi sekilde bu duyguyu yasarım.değerlerim sıfırlanana kadar hafta hafta test yaptıracağım.
 
canm ya hiç üzülme ama ilk olduğu için zor tabi bende 4 nisanda düşük yaptım 5 haftalıktı 29 nisanda geri hamile kaldım yani öğreneli 3 gn oluyooo şuan için sorun yok dr korun demedyse korunma bence kanmn nasıl dev ediyo mu benm 2 gn sürdü
inş geri hemn sağlıklı bi şeklde gebe kalırsn
 
daha yasım 23.ilk gebeliğimdi .ne bileyim sanki içim bom boş.ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP ETSİN.canım kanamam 1hafta sürmüştü.sonra lekelenmeye döndü kahverengi lekelenmem oluyor az az.ama 1haftadır var.acaba nezaman geçer.birde değerlerim nezaman sıfırlanır.canım senin nezaman sıfırlandı.
 
ya canım sen nezaman düşük yaptığını nerden biliyorsun.nerden anladın yani.be3nim değerim düştüğü için doktor düşmüştür dedi.senin gebeliğinde erkenmiş nasıl anladın
 
daha yasım 23.ilk gebeliğimdi .ne bileyim sanki içim bom boş.ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBEK NASİP ETSİN.canım kanamam 1hafta sürmüştü.sonra lekelenmeye döndü kahverengi lekelenmem oluyor az az.ama 1haftadır var.acaba nezaman geçer.birde değerlerim nezaman sıfırlanır.canım senin nezaman sıfırlandı.
canm dr düşükten sonra bi daha muayne ettimi parça kalmışmı diyeee
benm zaten ilk değer 19 du 2 gn sonra 57 oldu dr cumaya gel dedi kesenn şeklini beğenmedi kanamn olursa ara dedi p.tesi kanama başladı dr kan tahlili istedi değer 5 düşmüş tü zaten ertsi günde et parçası düştü ağrım sancım kalmadı
inşş sna da nasip ederrr
bu arada benm de yaşım 22 ilk düşümü 19 da yaşadım 3 ay sonra geri hamile kaldım 2 yaşında bi kızım var

[
 
bende persembe gideceğim tekrar test yaptırcam inşallah değerim düşmüştür.bazılarının bir iki ayda bile düşebiliyormuş.ALLAH hatırlısını nasip etsin.canım ALLAH evlatlarına uzun ömür versin.
 
Back
X