U umayela Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Haziran 2019 422 105 103 3 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi umayela #1 Özellikle düşük yapmış, kayıp yaşamış anneler düşüklerden sonraki hamileliğinizde ya bebeğime bi şey olursa, ya doğum anında bi sorun yaşarsak.. bebeğim sağlıklı olacak mı endişesi yaşadınız mı bunun nasıl üstesinden geliyorsunuz?
Özellikle düşük yapmış, kayıp yaşamış anneler düşüklerden sonraki hamileliğinizde ya bebeğime bi şey olursa, ya doğum anında bi sorun yaşarsak.. bebeğim sağlıklı olacak mı endişesi yaşadınız mı bunun nasıl üstesinden geliyorsunuz?
agustos72 Mucizem kızım 💕 Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2009 14.585 16.121 823 4 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi umayela #2 Üstesinden gelemiyorum. Bütün hamileliğimi bu endişeyle geçirdim. Doğunca rahatladım şükür.
U umayela Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Haziran 2019 422 105 103 4 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi umayela #3 agustos72 .!.: Üstesinden gelemiyorum. Bütün hamileliğimi bu endişeyle geçirdim. Doğunca rahatladım şükür. Genişletmek için tıkla... Ya doğumda bi sıkıntı olursa diyede endişe oluyor bende
agustos72 .!.: Üstesinden gelemiyorum. Bütün hamileliğimi bu endişeyle geçirdim. Doğunca rahatladım şükür. Genişletmek için tıkla... Ya doğumda bi sıkıntı olursa diyede endişe oluyor bende