- 26 Ocak 2018
- 49
- 27
- 88
- 40
- Konu Sahibi mrs_bulbulll
-
7+3 te duydumHerkese merhaba,
Tüp bebekle hamile kaldım. 16/07/2025 tarihinde 5 günlük embriyo transfer edildi. 04/08/2025 Ultrason kontrole gittiğimde doktor embriyonun boyutuna göre 4 hafta 6 günlük, haftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Sizler kaçıncı hafta kalp atışını duydunuz. Ben acaba erken mi kontrole gidiyorum.
Allah bağışlasın. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kalp atışını duyana kadar ne sıklıkla kontrole gittiniz?7+3 te duydum
5+3 te kese için gittim sonra 2 hafta sonra çağırdı doktor o şekildeAllah bağışlasın. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Kalp atışını duyana kadar ne sıklıkla kontrole gittiniz?
de 7 nisan 5 gun embryon transger edıldım 3 mays kalp atışı duydunHerkese merhaba,
Tüp bebekle hamile kaldım. 16/07/2025 tarihinde 5 günlük embriyo transfer edildi. 04/08/2025 Ultrason kontrole gittiğimde doktor embriyonun boyutuna göre 4 hafta 6 günlük, haftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Sizler kaçıncı hafta kalp atışını duydunuz. Ben acaba erken mi kontrole gidiyorum.
Benimde 16 temmuz transferli 5.gun embriyosu. Bugun kalp atisini gördük susam tanemizin cok şükür. Dinletmedi ama cok kucuk oldugu icin. Zorlatmayalim dedi. 5+4 haftalikmisiz bugunHerkese merhaba,
pazartesi doktora gittim 5+3 dedi ama kalp atışını duyamadık. haftaya tekrar gel dediBenimde 16 temmuz transferli 5.gun embriyosu. Bugun kalp atisini gördük susam tanemizin cok şükür. Dinletmedi ama cok kucuk oldugu icin. Zorlatmayalim dedi. 5+4 haftalikmisiz bugun
Karından 6+6 duydumHerkese merhaba,
Duydunuz mu kalp atışını?Herkese merhaba,
5+35+3 6+6 bunlar nedir , gün mu haftami
bugün doktora gittim çok şükür kalp atışı var dedi. Devlet hastanesi oldugu için duymadık doktor ultrasonda gördü. 6+3 olmuş bugün.Duydunuz mu kalp atışını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?