Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tüp bebek yeni tutudu zaten doctorum ikincı kan verdiğim gün 4 haftalik hesaplicam dedi şuan agrım fazla olduBen yumurtlamadan sonraki tutunma sürecinde üç dört gün boyunca ve 4. Haftadan sonra da bir kez sanırım yerleşme sürecinde kuyruk sokumu ağrısı yaşamıştım belime yastık koyarak durabiliyordum ama sonda geçti 5. Hafta civarı bir daha olmadı
BennnnMerebalar her keze bel ağrısı çekenler varmi daha 4+2deyim ikinci hamileliğim ilkinde hiç yaşamadim
Yaa çok rahatladimBennnnHem de o kadar çok çektim ki 2 kere acile gittim
Ben ogluma hamileyken dört buçuk ay boyunca bel ağrısı yaşamıştım öyle. Böyle değil ağlıyordum resmenMerebalar her keze bel ağrısı çekenler varmi daha 4+2deyim ikinci hamileliğim ilkinde hiç yaşamadim
13.haftadayım aşırı belim ağrıyor normal bunlarMerebalar her keze bel ağrısı çekenler varmi daha 4+2deyim ikinci hamileliğim ilkinde hiç yaşamadim
Doctor kontrol için daha gitmedim doctorum kalp atışlari ve kese beraber dedi bende iple çekiyorum çok zor beklemek13.haftadayım aşırı belim ağrıyor normal bunlar
Kaçınci haftada başlamıştı sizin?Ben de yedi haftalık oldum, bugün başladı normal heralde kötü bir durum yoktur insallahBen ogluma hamileyken dört buçuk ay boyunca bel ağrısı yaşamıştım öyle. Böyle değil ağlıyordum resmen