• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte bel ağrısı çeken varmi

Kerimova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
3
Merebalar her keze bel ağrısı çekenler varmi daha 4+2deyim ikinci hamileliğim ilkinde hiç yaşamadim

Ben yumurtlamadan sonraki tutunma sürecinde üç dört gün boyunca ve 4. Haftadan sonra da bir kez sanırım yerleşme sürecinde kuyruk sokumu ağrısı yaşamıştım belime yastık koyarak durabiliyordum ama sonda geçti 5. Hafta civarı bir daha olmadı

Ben yumurtlamadan sonraki tutunma sürecinde üç dört gün boyunca ve 4. Haftadan sonra da bir kez sanırım yerleşme sürecinde kuyruk sokumu ağrısı yaşamıştım belime yastık koyarak durabiliyordum ama sonda geçti 5. Hafta civarı bir daha olmadı
Benim tüp bebek yeni tutudu zaten doctorum ikincı kan verdiğim gün 4 haftalik hesaplicam dedi şuan agrım fazla oldu

9 ay bel ağrısıyla geçti diyebilirim 5. Aydan sonra hidronefroz kaynaklı da olabilir ağrı bilmiyorum..

Ben şuan çekiyorum 5 haftalık ve regl olacakmışım gibi bir ağrı :/

ben hamilelik şüphesinden beri çekiyorum. galiba sonuna kadar çekeceğim :)

Merebalar her keze bel ağrısı çekenler varmi daha 4+2deyim ikinci hamileliğim ilkinde hiç yaşamadim
Ben ogluma hamileyken dört buçuk ay boyunca bel ağrısı yaşamıştım öyle. Böyle değil ağlıyordum resmen

13.haftadayım aşırı belim ağrıyor normal bunlar

Ben ogluma hamileyken dört buçuk ay boyunca bel ağrısı yaşamıştım öyle. Böyle değil ağlıyordum resmen
Kaçınci haftada başlamıştı sizin?Ben de yedi haftalık oldum, bugün başladı normal heralde kötü bir durum yoktur insallah

Back
X