Hamilelikte bel ağrısı sebebi nedir

Toyumvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
1.389
548
123
26
10+3 haftalık hamileyim. Doktor biraz enfeksiyonun var bol su iç dedi. Benim kalça eklerime kramplar giriyor. Ve kitlenip kalıyorum. Şuan yattığım yerde belim felaket bir şekilde ağrıyor. Ne yapmalıyım randevu aldım randevu günüme kadar sadece yatmalımıyım? Özelikle ayakta durunca ya da bir iş yapınca duştayken bile kitlenip kalıyorum ve oturamıyorum bile endişelendim biraz bu durumu yaşayan ve ya bilgisi olan var mı?

10+3 haftalık hamileyim. Doktor biraz enfeksiyonun var bol su iç dedi. Benim kalça eklerime kramplar giriyor. Ve kitlenip kalıyorum. Şuan yattığım yerde belim felaket bir şekilde ağrıyor. Ne yapmalıyım randevu aldım randevu günüme kadar sadece yatmalımıyım? Özelikle ayakta durunca ya da bir iş yapınca duştayken bile kitlenip kalıyorum ve oturamıyorum bile endişelendim biraz bu durumu yaşayan ve ya bilgisi olan var mı
Bende iş yerinde oturduğum koltukta kitlenip kalmıstım sürekli belim ağrıyordu ve ağlıyordum artık
Doktorum sende fıtık var bilmiyorsundur bu kadar ağrıması normal değil demişti magnezyum vermişti öyle rahatlattı ki beni
Ve sonradında emar çekildim kuyruksokumuna yakın yerde iki tane fıtık çıktı. Kilo almamaya çalışın çok ve magnezyum desteği alın ağrıları geçiriyor
Tabi doktorunuza danışın

Bende iş yerinde oturduğum koltukta kitlenip kalmıstım sürekli belim ağrıyordu ve ağlıyordum artık
Doktorum sende fıtık var bilmiyorsundur bu kadar ağrıması normal değil demişti magnezyum vermişti öyle rahatlattı ki beni
Ve sonradında emar çekildim kuyruksokumuna yakın yerde iki tane fıtık çıktı. Kilo almamaya çalışın çok ve magnezyum desteği alın ağrıları geçiriyor
Tabi doktorunuza danışın
Bence bende bel fıtığı yoktur çünkü çok dikkat ederim belime zaten zayıfımda baya doktorum kilo alman lazım gebelik için demişti iki üç kilo alınca hamile kaldım zaten. Allah yardıcmınız olsun bi doktor göreyim de

Back
X