Hamilelikte bel ağrısı

Edanur6

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2023
62
8
6
19
Merhaba kızlar 23 haftalık hamileyim belim ve bacaklarim aşırı agriyor belim hamile olduğumdan beri agryor ama bu kadar degildi son 1 2 haftadır aşırı ağrıyor normalmi sizce

Ben de 20. haftadayim, 2 haftadir agriyodu, son 2 gunde yatakta bile saga sola donemez olunca fizik tedavi doktoruna gittim, bu haftalarda agri oluyormus, bazi kadinlarda ekstta oluyormus, sizde onceden de vardir herhalde simdi tetiklenmistir dedi. krem verdi onu suruyorum iyi geldi biraz. parol da icebilirsin dedi ama icmedim. sol bacagim da cok agriyor, onunla merdiven cikamiyorum, bugun bulasiklari bile zor bosalttim cok kotu agri, gecmis olsun

Ben kendi gittiğim doğum doktoruma sorsam o krem falan yazarmiki acaba

Ben kendi gittiğim doğum doktoruma sorsam o krem falan yazarmiki acaba
o da biliyordur bence de, ona sorun once. benim kadin dogumcum da krem verecektir, agizdan ilac veremez dedi. yakan bir krem
verdi, surunce bir sure yaniyor. bele
sicak havlu falan koyarak da rahatlatmayi deneyin dedi doktor, son olarak yumusak yatakta yatmayin dedi, misafir odamizdaki yatak daha sert ona gectim, o da iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…