S seleam Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2025 15 4 1 28 25 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seleam #1 Merhaba bugün sol tarafımda karın ağrısı ve bel ağrısı var 8 haftalık hamileyim benim belirtilerimi yaşayan biri var mı?
Merhaba bugün sol tarafımda karın ağrısı ve bel ağrısı var 8 haftalık hamileyim benim belirtilerimi yaşayan biri var mı?
mnmn0811 Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2024 198 26 13 25 Dün 01:16 Konu Sahibi Konu Sahibi seleam #2 seleam .!.: Merhaba bugün sol tarafımda karın ağrısı ve bel ağrısı var 8 haftalık hamileyim benim belirtilerimi yaşayan biri var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece yatman lazim sırt üstü bide salavat getir ben öyle yaptım ayni haftalarsa agrim vardi sürekli elimi karnima agriyan yere joyup ya baki entel baki dedim
seleam .!.: Merhaba bugün sol tarafımda karın ağrısı ve bel ağrısı var 8 haftalık hamileyim benim belirtilerimi yaşayan biri var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece yatman lazim sırt üstü bide salavat getir ben öyle yaptım ayni haftalarsa agrim vardi sürekli elimi karnima agriyan yere joyup ya baki entel baki dedim