- 21 Ocak 2014
- 593
- 245
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar.bugün sabah yataktan bel ağrısıyla uyandım ve hala ağrıyo. 20+6 haftalık hamileyim..ağır bişeyde kaldırmadım ama belim ağrıyınca tedirgin oldum ..acaba bu aydan sonra normal midir bel ağrısı olması yada sebepleri neler acaba bilen varsa aydınlatırmısınız beni![]()
ohooo bel ağrısı ne ki sırtın ayakların bacakların her yerlerin ağrıyacak.. hele de bebeğin hareketleri artıp geceleri de uyutmamaya başladığında, sağdan sola dönemediğinde kat be kat artacak.. bi çözümü yok.. sebebi de belli vücuduna binen fazla yük.. başkaca kafaya takılcak bi sıkıntı yok..
ben akşamları bebe yağı ile belime sırtıma masaj yaptırıorm eşime biraz faydasını görüorm tavsiye ederim..
kızlar bide bu bel ağrısını hafifleten bişi varmıdır acaba ?
canım ben bebeyağını çatlak olmasın die karnıma belime bacaklarıma en baştan beri yoğurt gibi sürüorm çok şükür hiç çatlağım olmadı..
bel ağrısı için de beline yastık koyarak uyumayı dene.. ben yatarken sağım solum sırtım her yanımda çeşitli boylarda yastık var zaten olmasa uyuyamıorm rahat edip de..
bir de sevi bebe.nin çok amaçlı yastığı var U şeklinde.. gebeyken anneye doğunca bebeğe yarıo.. onu da bacağının arasına alarak yatarsan belinin boşluğunu biraz daha az hissedersin daha az ağrır.. onun dışında ilaç felan kullanamayacağın için ağrıya başka çözüm yok..
mümkün mertebe çok kilo almamaya çalış..
senin baya olmuş ben 20. Haftamdayım sence normalmi yoksa erkenmi bel ağrısının olması canım ya.ilk hamileliğin mi senin de? İşten izin aldım o sabah bu akşam oldu geçmediinşallh geçer bekliyorum. Bu arada tşk ederim cevap verdiğin için
![]()
Canim 19.haftamda basladi sadece bel agrimazki kalca bacaklar ve cozumu magnezyum almak :)Kızlar bel ağrısı hamileliğin ne zamanı başlar ve tam olarak belin neresi ağrır