hamilelikte bel ağrısı...

jeosevda

02-05-2015
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
593
245
133
selam kızlar.bugün sabah yataktan bel ağrısıyla uyandım ve hala ağrıyo. 20+6 haftalık hamileyim..ağır bişeyde kaldırmadım ama belim ağrıyınca tedirgin oldum ..acaba bu aydan sonra normal midir bel ağrısı olması yada sebepleri neler acaba bilen varsa aydınlatırmısınız benio_O

selam kızlar.bugün sabah yataktan bel ağrısıyla uyandım ve hala ağrıyo. 20+6 haftalık hamileyim..ağır bişeyde kaldırmadım ama belim ağrıyınca tedirgin oldum ..acaba bu aydan sonra normal midir bel ağrısı olması yada sebepleri neler acaba bilen varsa aydınlatırmısınız benio_O

ohooo bel ağrısı ne ki sırtın ayakların bacakların her yerlerin ağrıyacak.. hele de bebeğin hareketleri artıp geceleri de uyutmamaya başladığında, sağdan sola dönemediğinde kat be kat artacak.. bi çözümü yok.. sebebi de belli vücuduna binen fazla yük.. başkaca kafaya takılcak bi sıkıntı yok..
ben akşamları bebe yağı ile belime sırtıma masaj yaptırıorm eşime biraz faydasını görüorm tavsiye ederim..

ohooo bel ağrısı ne ki sırtın ayakların bacakların her yerlerin ağrıyacak.. hele de bebeğin hareketleri artıp geceleri de uyutmamaya başladığında, sağdan sola dönemediğinde kat be kat artacak.. bi çözümü yok.. sebebi de belli vücuduna binen fazla yük.. başkaca kafaya takılcak bi sıkıntı yok..
ben akşamları bebe yağı ile belime sırtıma masaj yaptırıorm eşime biraz faydasını görüorm tavsiye ederim..

ayy desene daha yolun başındayım benn :) hazırlıklı ol bu ağrılara sancılara diyosun..ya ilk hamileliğim olduğu içinde acemilik ve merakta var doğal olarak...bebek yağını karnıma sürüyordu eşim arada zatende bundan sonra belimede kullanayım o zmn ben..teşekkür ederim canımm:anneadayı:

kızlar bide bu bel ağrısını hafifleten bişi varmıdır acaba ?

canım ben bebeyağını çatlak olmasın die karnıma belime bacaklarıma en baştan beri yoğurt gibi sürüorm çok şükür hiç çatlağım olmadı..
bel ağrısı için de beline yastık koyarak uyumayı dene.. ben yatarken sağım solum sırtım her yanımda çeşitli boylarda yastık var zaten olmasa uyuyamıorm rahat edip de..
bir de sevi bebe.nin çok amaçlı yastığı var U şeklinde.. gebeyken anneye doğunca bebeğe yarıo.. onu da bacağının arasına alarak yatarsan belinin boşluğunu biraz daha az hissedersin daha az ağrır.. onun dışında ilaç felan kullanamayacağın için ağrıya başka çözüm yok..
mümkün mertebe çok kilo almamaya çalış..

canım ben bebeyağını çatlak olmasın die karnıma belime bacaklarıma en baştan beri yoğurt gibi sürüorm çok şükür hiç çatlağım olmadı..
bel ağrısı için de beline yastık koyarak uyumayı dene.. ben yatarken sağım solum sırtım her yanımda çeşitli boylarda yastık var zaten olmasa uyuyamıorm rahat edip de..
bir de sevi bebe.nin çok amaçlı yastığı var U şeklinde.. gebeyken anneye doğunca bebeğe yarıo.. onu da bacağının arasına alarak yatarsan belinin boşluğunu biraz daha az hissedersin daha az ağrır.. onun dışında ilaç felan kullanamayacağın için ağrıya başka çözüm yok..
mümkün mertebe çok kilo almamaya çalış..

senin baya olmuş ben 20. Haftamdayım sence normalmi yoksa erkenmi bel ağrısının olması canım ya.ilk hamileliğin mi senin de? İşten izin aldım o sabah bu akşam oldu geçmedi :( inşallh geçer bekliyorum. Bu arada tşk ederim cevap verdiğin için ;)

senin baya olmuş ben 20. Haftamdayım sence normalmi yoksa erkenmi bel ağrısının olması canım ya.ilk hamileliğin mi senin de? İşten izin aldım o sabah bu akşam oldu geçmedi :KK43: inşallh geçer bekliyorum. Bu arada tşk ederim cevap verdiğin için :KK66:

benim de ilk gebeliğim.. yaşayarak öğreniyoruz.. ağrıların için erken değil benim de hemen hemen o zamanlarda başlamıştı.. biraz da kilo ile alakalı.. 31. haftamdayım 12 kilo aldım vücudum alışkın değil tabi bu duruma.. hep 56-57 kiloda gezerken 70ler yoruyor vücudu.. eşim gebelikten önce gel beraber spor salonuna gidelim kemiklerini güçlendirelim biraz demişti dinlemedim adamcağızı :D
akşamları beline destek yastık koyarak ayaklarını uzatıp otur ben öle yapıorm.. bileklerim akşama kadar oturarak çalıştığım için biraz şişmeye de başladı ama uzatıp oturunca daha rahat oluyorum..

Ben 68 kg ile başladım ama boyum 172 cm di yani kg normaldi Enson geçen hafta muayeneye gittiğimde 72 olmuştum.beş ayda 4 kg almışım aslında normal bu kg.belki şimdiden sonra alırım kg.bebek büyüdüğü ve hareketlendiği için bu ağrılar normalmiş .seninde dediğine göre de daha ne sıkıntı yaşayacağız kimbilir..ee kolay deil anne olmak bin şükür Rabbime ..allah yardımcımız olsun canım:nazar::KK46:

Benim bir hamileliğimde ciddi bel ağrısı yaşadım o nedenle bana normal geldi . Tabii doktora gittiğinizde mutlaka sorun yine de .

Bu arada hayırlı olsun , bebeğin cinsiyeti ne ?

Back
X