Kahve leke ve bel ağrısı +9

babykoko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
95
23
3
Bugün t+9um. Sabah lavaboda peçeteye kahve leke geldi ama çok az belli belirsiz hafif sarı progestan fitil kullanıyorum normalde hep beyaz fitil gelirdi bugün ilkkez böyle bir lekelenme yaşadım transferden beri çok hareket etmiyorum dün gece biraz ayakta durdum sol kasıkta ağrı olmuştu bugün leke oldu ve bel ağrısı var tutunma mı diyorum ama bir yandan da korkuyorum içimi ferahlatabilcek var mı 🥺

Leke gördüysen test yap canım 9. Günde artık çıkar sonucun. Valla tutmuş gibi duruyo anlattığına göre ama inşallah pozitiftir 😍😍

Bugün t+9um. Sabah lavaboda peçeteye kahve leke geldi ama çok az belli belirsiz hafif sarı progestan fitil kullanıyorum normalde hep beyaz fitil gelirdi bugün ilkkez böyle bir lekelenme yaşadım transferden beri çok hareket etmiyorum dün gece biraz ayakta durdum sol kasıkta ağrı olmuştu bugün leke oldu ve bel ağrısı var tutunma mı diyorum ama bir yandan da korkuyorum içimi ferahlatabilcek var mı
aynı durumu ark yaşadı test gününde yüksek değerle aldı sonucu sizinde öyle olur inş :)

Memorial 5 gün Emriyolarina.9 gün test diyor zaten çıkıyor 9 günde sizinde çıkar tutunduysa emriyolar

Lekem sarıya döndü negatif birşeyle karşılaşmaktan korkuyorum biraz canım sıkkın adet ağrısı gibi bel ağrım var birde
Memorial 5 gün Emriyolarina.9 gün test diyor zaten çıkıyor 9 günde sizinde çıkar tutunduysa emriyolar

Lekem sarıya döndü negatif birşeyle karşılaşmaktan korkuyorum biraz canım sıkkın adet ağrısı gibi bel ağrım var birde
Olumlu veya olumsuz illaki sonuçla karşılaşıyoruz dediğim gibi şuan çıkar muhtemelen gebeliginiz belki o leke tutunma lekesidir inşallahta öyledir 🙏🏻💐🥰

Back
X