Hamilelikte beslenme

JtothaLO

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
61
34
288
35
arkadaşlar merhaba,

16 haftalık hamileyim. Genelde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama haftada 1-2 kere hamburger ve patates kızartması falan yiyorum. Bugün fark ettim ne kadar zararlı olduğunu ama :( beni bi rahatlatın ya çok mu fena yapmışım :(

arkadaşlar merhaba,

16 haftalık hamileyim. Genelde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama haftada 1-2 kere hamburger ve patates kızartması falan yiyorum. Bugün fark ettim ne kadar zararlı olduğunu ama :KK43: beni bi rahatlatın ya çok mu fena yapmışım :KK43:
Canım ben de arada yiyorum valla. Pizza falan da yedim bi 5-6 defa. Hele patates kızartmasından hiç vazgeçemiyorum canjm istiyor sürekli. Çok yakın bi arkadaşım da hamileliği boyunca haftada 1 gün burgerking den hamburger ve patates yiyordu yanında da kola içiyordu hatta kızı şimdi 1 yaşında maşallah sağlığı süper. Arada yediğin bişeyden zarar gelmez canın çekip yememen dahakötü. Ama diğer günler sağlıklı beslenmeye çalış dengele :)

Yok yahu ne fenası sıkmayın kendinizi canınız istediğinde o istediğiniz şeyi yiyn

Oh vallahi rahatladım küçük kaçamaklar yapan bi ben değilmiişim :KK49: benim yemekle ilgili sorunum çok olmuyor ama hamilelikten önce cips türü şeyler çok tüketirdim şimdi onun yerine sağlıklı atıştırmalık neler yiyebilirim dayanamıyorum bir şeyler yemem lazım:KK61:

Back
X