Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 haftalık hamileyim. Genelde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama haftada 1-2 kere hamburger ve patates kızartması falan yiyorum. Bugün fark ettim ne kadar zararlı olduğunu ama beni bi rahatlatın ya çok mu fena yapmışım
16 haftalık hamileyim. Genelde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama haftada 1-2 kere hamburger ve patates kızartması falan yiyorum. Bugün fark ettim ne kadar zararlı olduğunu ama beni bi rahatlatın ya çok mu fena yapmışım
Canım ben de arada yiyorum valla. Pizza falan da yedim bi 5-6 defa. Hele patates kızartmasından hiç vazgeçemiyorum canjm istiyor sürekli. Çok yakın bi arkadaşım da hamileliği boyunca haftada 1 gün burgerking den hamburger ve patates yiyordu yanında da kola içiyordu hatta kızı şimdi 1 yaşında maşallah sağlığı süper. Arada yediğin bişeyden zarar gelmez canın çekip yememen dahakötü. Ama diğer günler sağlıklı beslenmeye çalış dengele :)
Oh vallahi rahatladım küçük kaçamaklar yapan bi ben değilmiişim benim yemekle ilgili sorunum çok olmuyor ama hamilelikten önce cips türü şeyler çok tüketirdim şimdi onun yerine sağlıklı atıştırmalık neler yiyebilirim dayanamıyorum bir şeyler yemem lazım