Hamilelikte beta değeri yardımcı olurmusunuz

Nissem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
3
0
Merhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım daha önceden takip ediyordum.Adetimin 3 gün geçmesiyle evde yaptığım test sonucu hamile olduğumu anladım.Ertesi gün doktora gittik son adet tarihim 22 mayıs fakat ben 32 günde bir adet görüyorum.Doktor ultrasonda keseyi gördü çok minik bir keseydi normalde son adet tarihime göre biraz küçük geç döllenme dedi.Kan tahlili sonucu beta hcg değerim 1844.00. Doktor 15 gün sonra tekrar çağırdı.Şimdi ben tam olarak kaç haftalık hamileyim ve kesenin minikte olsa gözükmesi çok umutlandırdı beni.Kalp atışlarını kaçıncı haftada duyacağım ?Sizler daha tecrübelisiniz bu konuda yardımcı olurmusunuz? Birde karnım adet olcakmışım gibi ağrıyor ara ara.Normalmidir sizce?

6. Haftadasin. Hamilelik suren 5+0. Bebegin tahmini olarak 1 mart 2016 da dogacak.

Kalp atislarini duyman ocin 2 hafta daha bekle.

Gec dollenme demesi,keseyi kucuk gordugu icindir. Yani kese haftanla uyumsuzdur bu yuzdennoyle demiatir. 2 hafta bekle.

Sorun olmaz. Normal boyle aeylwr. Gec dollenme olunca problem oluyor siye biaey yok.

Hayirli olsun :)

Teşekkürler cevabın için :) Bende bir doktor sitesinde son adet tarihime göre girmiştim 5 haftalık yazmıştı.Ama o hesaplayıcı 28 günde bir adet gören bayanlar içindi. ben 32 günde görüyorum haftamı daha az sanmıştım.Beta değerime göre 2.haftada sanıyordum kendimi ve daha çok küçük geldi. Peki arkadaşım karnımın adet ağrısı gibi ağrıması normalmidir ?

Canım ağrıların normal eğer ultrasonda keseyi gördüyse içi dolunolmasa bile en az 5 haftalıksın dr gittiğinde. 15 günde koydun mu 7 haftalık canım. Drun dediği günde git sana yardımcımolucaktır. Onlar zaten kalp atışını duyacakları zamanda çağırıyorlar genellikle

15 gün sonra gittiğin de kalp atışını duymazsan sakın panikleme bazen daha geç görülebiliyor içini ferah tut çok stres yapma Hayırlı olsun

Teşekkürler cevabın için :) Bende bir doktor sitesinde son adet tarihime göre girmiştim 5 haftalık yazmıştı.Ama o hesaplayıcı 28 günde bir adet gören bayanlar içindi. ben 32 günde görüyorum haftamı daha az sanmıştım.Beta değerime göre 2.haftada sanıyordum kendimi ve daha çok küçük geldi. Peki arkadaşım karnımın adet ağrısı gibi ağrıması normalmidir ?

Canim kesenin gorunmesi merve100 merve100 arkadasin da dedigi gibi en az 5 haftalik demektir. Kese oyle 2. Haftada falan gorunmez :)

Kasik agrin cok normal. Adet agriai gibi agrir,bebegin yerlesiyor bu yuzden agrilarin olacak.. Hatta Allah nasip ederse gebeligin daha ilerleyen donemlerinde batmalarin olacak rahim genislemeye basladigi icin.

Cok dikkat et kendine. İlk 3,hatta 4 ay cok onemli. Beslenmene,oturup kalkmana,is yaparken falan dikatli ol.

Teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız :) Dikkat ediyorum zaten masa başı işim.Ağır felan kaldırmıyorum sadece mutfağa yemek yapmak için giriyorum sonra hemen uzanıyorum.İnşallah mide bulantısı , düşük tehliklesi olmaz . Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba
Benimde son adetim 22mayis bende 30gunde bir gotuyorum adetimi.saglikocaginda kan testi yaptirdim 2gun once.4222 cikti hcg.
Daha doktora gitmedim randevum yarin ve ins.hersey yolunda gider.dun ve ondan onceki gunler ara ara adet sancisi gibi sancim vardi bugun iyiyim cok sukur kanamamda yok cook sukurler olsun.rabbim dileyen herkese versin ins.

X