İnşallah ya yarın tekrar vericem bakalımHayır düşük değil 2 katından biraz fazla hatta. Ben yanlış mı hesaplıyorum
Kan testi daha güvenilir oluyor tabi ki ama çatlatma iğnesinin etkisi nasıl oluyor bilmyorum inşallah gebeliktir bu çıkan çizgideEki Görüntüle 3046363
Hanımlar merhabalar
31 martta İki tane çatlatma iğnesi oldu 2 nisandan aşılama yapıldı bugün normal kaset test yaptım sanki hafif silik sizce çatlatma iğnesinin etkisi midir yoksa gebelik midir
Normalde 15 nisanda kan vereceğim ben dayanamadım öylesine test yaptım
İnşallah sağolun heyecanla cuma gününü bekliyorum kan testi içinKan testi daha güvenilir oluyor tabi ki ama çatlatma iğnesinin etkisi nasıl oluyor bilmyorum inşallah gebeliktir bu çıkan çizgide
İnşallah canımbence yükselebilir
Sizde edin inşallah canım benim birde 2 ci ama oğlumda öğrendiğimde 325 di bu çok düşük geldi ama geç döllenme diye düşünüyorum çünküYükselir bencede bende 2 kat artıyormuş diye duymuştum bu konularda çok bilgili değilim canım ama içini rahat tut bol bol dua et
Olabilir belki de ederim tabi ki dualarım sizinleİnşallah canım
Sizde edin inşallah canım benim birde 2 ci ama oğlumda öğrendiğimde 325 di bu çok düşük geldi ama geç döllenme diye düşünüyorum çünkü
7 Nisan'da <2.3
9 Nisan'da 18,98
11 Nisan'da 42, 2 çıktı yani bence 8 Nisan'da yerlesme oldu yeni olduğu için yavaş ilerliyor diye düşünüyorum
Yerleşme 8 nisanda olmaz, döllenme gerçekleşir , embriyo rahme yerleşir yerleştikten bir ortalama 10 gün sonra kana beta hcg hormonu geçmeye başlar. 2 günde bir 2 katı artış olması gerekir sizinde 2 katı olmuş bence takip etmeye devam edin inşallah sağlıkla ilerler hayırlı olsunİnşallah canım
Sizde edin inşallah canım benim birde 2 ci ama oğlumda öğrendiğimde 325 di bu çok düşük geldi ama geç döllenme diye düşünüyorum çünkü
7 Nisan'da <2.3
9 Nisan'da 18,98
11 Nisan'da 42, 2 çıktı yani bence 8 Nisan'da yerlesme oldu yeni olduğu için yavaş ilerliyor diye düşünüyorum
İnşallah canımYerleşme 8 nisanda olmaz, döllenme gerçekleşir , embriyo rahme yerleşir yerleştikten bir ortalama 10 gün sonra kana beta hcg hormonu geçmeye başlar. 2 günde bir 2 katı artış olması gerekir sizinde 2 katı olmuş bence takip etmeye devam edin inşallah sağlıkla ilerler hayırlı olsun
Allah razı olsun canımOlabilir belki de ederim tabi ki dualarım sizinle
Kizlar ya bende c.tesi kan verdim 2 gün geciktim 18.98 çıktı bugün tekrar verdim yarın ogrencem sonucu sizce
Hayırlı olsun sağlıcakla bebeğine kavuşmanı dilerimCanim 123 çıktı
Sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah AllahCanim 123 çıktı
Amin canım inşallahSağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?