Hamilelikte beta hcg değeri

Yükselir bencede bende 2 kat artıyormuş diye duymuştum bu konularda çok bilgili değilim canım ama içini rahat tut bol bol dua et

Hanımlar merhabalar
31 martta İki tane çatlatma iğnesi oldu 2 nisandan aşılama yapıldı bugün normal kaset test yaptım sanki hafif silik sizce çatlatma iğnesinin etkisi midir yoksa gebelik midir
Normalde 15 nisanda kan vereceğim ben dayanamadım öylesine test yaptım

Kan testi daha güvenilir oluyor tabi ki ama çatlatma iğnesinin etkisi nasıl oluyor bilmyorum inşallah gebeliktir bu çıkan çizgide

bence yükselebilir
İnşallah canım
Yükselir bencede bende 2 kat artıyormuş diye duymuştum bu konularda çok bilgili değilim canım ama içini rahat tut bol bol dua et
Sizde edin inşallah canım benim birde 2 ci ama oğlumda öğrendiğimde 325 di bu çok düşük geldi ama geç döllenme diye düşünüyorum çünkü
7 Nisan'da <2.3
9 Nisan'da 18,98
11 Nisan'da 42, 2 çıktı yani bence 8 Nisan'da yerlesme oldu yeni olduğu için yavaş ilerliyor diye düşünüyorum

Olabilir belki de ederim tabi ki dualarım sizinle

Yerleşme 8 nisanda olmaz, döllenme gerçekleşir , embriyo rahme yerleşir yerleştikten bir ortalama 10 gün sonra kana beta hcg hormonu geçmeye başlar. 2 günde bir 2 katı artış olması gerekir sizinde 2 katı olmuş bence takip etmeye devam edin inşallah sağlıkla ilerler hayırlı olsun

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…