Hamilelikte betaHCG

Tybetrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
28
8
36
30
Meraba hanımlar sayfaya yeni üye oldum adet olacağım gün doktora gittim ve kan testi yaptırdım beta HCG 45 çıktı pozitif ama biraz artması gerekiyor dedi 4 gün sonra gittim 202 çıktı 10 sonra tekrar gel dedi anlamadım hamilemiyim değilmiyim artarmı değerim yada dış gebelik falan mı korkuyorum

Hamilesin.. ama şuan çok küçük olduğu için görünmez o yüzden beta takibi yapılıyormuş

bence guzel artmis niye korktunki olmaz ins.kotu dusunme hemen cok minik daha

Hamilesin.. ama şuan çok küçük olduğu için görünmez o yüzden beta takibi yapılıyormuş
Araştırdım iki katı artmış bnmki ama kasıklarımdada baya ağrı var düşük olur diye korkuyorum cuma günü kadın doğuma gideceğim aile hekimi ağzının içinde konuştu sonra kafana çok takma bkleyelim falm dedi ondan

Canım benim de 45 çıkmıştı düşük demesini anlamadım ben de hemşireyim bu arada. Önemli olan kaç çıktığı değil erken öğrenirsen doğal olarak düşük çıkar. İki günde iki katına çıkması önemli şu an da hamilesin hayırlı olsun

Ayrıca ilk haftalarında rahme yerleşme başladığı için hem kasık ağrısı hem bel ağrısı olur

Kasık ağrısı normal
.. tutunmaya çalıştığı için kasık ağrısı oluşuyor

İnşallah çok teşekkür ederim hayırlısı olsun hepimiz için

banada 428 ile dedi. hamile gibi dusun ama cok.dusuk diye 10. haftadayim sukur. bebek yoksa 0.100 falan cikiyo hep.olmayan bebekle 200 cikarmi. minigin cok kucuk daha annesi az sabirli ol bikac gune dahada artar❤
Yaa inşallah biraz takıntılı biriyim galiba araştırınca düşük olur kimyasal gebelik falan baya kndimi evhamlandırdım

O kask ağrısı normal canm benm hepmz yaşadk bunu.. Kanama olmadığı müddetçe korkacak brşey yok

Yaa inşallah biraz takıntılı biriyim galiba araştırınca düşük olur kimyasal gebelik falan baya kndimi evhamlandırdım
puf yap ucsun gitsin o kotu dusunceler tebrik ederim hayirlisiyla kucagina al.ins ayrica dusukte beta artmiyo dususe geciyor okadar rahat gecirecegin bi durum degil kabus gibi

Dün gece acile gittim kasık ağrım yüzünden oradada kan yesti yaptılar 485 çıktı normale doğru gidiyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…