Araştırdım iki katı artmış bnmki ama kasıklarımdada baya ağrı var düşük olur diye korkuyorum cuma günü kadın doğuma gideceğim aile hekimi ağzının içinde konuştu sonra kafana çok takma bkleyelim falm dedi ondanHamilesin.. ama şuan çok küçük olduğu için görünmez o yüzden beta takibi yapılıyormuş
Bir hemşireye sordum 200 çok düşük hamile olmayada bilirsin dedi banabence guzel artmis niye korktunki olmaz ins.kotu dusunme hemen cok minik daha
banada 428 ile dedi. hamile gibi dusun ama cok.dusuk diye 10. haftadayim sukur. bebek yoksa 0.100 falan cikiyo hep.olmayan bebekle 200 cikarmi. minigin cok kucuk daha annesi az sabirli ol bikac gune dahada artarBir hemşireye sordum 200 çok düşük hamile olmayada bilirsin dedi bana
Kasık ağrısı normalAraştırdım iki katı artmış bnmki ama kasıklarımdada baya ağrı var düşük olur diye korkuyorum cuma günü kadın doğuma gideceğim aile hekimi ağzının içinde konuştu sonra kafana çok takma bkleyelim falm dedi ondan
İnşallah çok teşekkür ederim hayırlısı olsun hepimiz içinCanım benim de 45 çıkmıştı düşük demesini anlamadım ben de hemşireyim bu arada. Önemli olan kaç çıktığı değil erken öğrenirsen doğal olarak düşük çıkar. İki günde iki katına çıkması önemli şu an da hamilesin hayırlı olsun ☺
Öğrenmeden önce çok bel ağrım bardı şimdi kasık ağrım inşallaj geçer odaAyrıca ilk haftalarında rahme yerleşme başladığı için hem kasık ağrısı hem bel ağrısı olur ☺
Adrtim geçeli 5. Gün normal yani demiKasık ağrısı normal
.. tutunmaya çalıştığı için kasık ağrısı oluşuyor
Yaa inşallah biraz takıntılı biriyim galiba araştırınca düşük olur kimyasal gebelik falan baya kndimi evhamlandırdımbanada 428 ile dedi. hamile gibi dusun ama cok.dusuk diye 10. haftadayim sukur. bebek yoksa 0.100 falan cikiyo hep.olmayan bebekle 200 cikarmi. minigin cok kucuk daha annesi az sabirli ol bikac gune dahada artar❤
O kask ağrısı normal canm benm hepmz yaşadk bunu.. Kanama olmadığı müddetçe korkacak brşey yokAraştırdım iki katı artmış bnmki ama kasıklarımdada baya ağrı var düşük olur diye korkuyorum cuma günü kadın doğuma gideceğim aile hekimi ağzının içinde konuştu sonra kafana çok takma bkleyelim falm dedi ondan
İnşallah dua ediyorumO kask ağrısı normal canm benm hepmz yaşadk bunu.. Kanama olmadığı müddetçe korkacak brşey yok
Yalnz bu kadar evham endşe stres.bebeği etklyor rahat olman lazmİnşallah dua ediyorum
Bncede ama elimde olmuyor düşünmemeye çalışıyorum ama başaracağımYalnz bu kadar evham endşe stres.bebeği etklyor rahat olman lazm
puf yap ucsun gitsin o kotu dusunceler tebrik ederim hayirlisiyla kucagina al.insYaa inşallah biraz takıntılı biriyim galiba araştırınca düşük olur kimyasal gebelik falan baya kndimi evhamlandırdım
yaptım inşallah gittipuf yap ucsun gitsin o kotu dusunceler tebrik ederim hayirlisiyla kucagina al.insayrica dusukte beta artmiyo dususe geciyor okadar rahat gecirecegin bi durum degil kabus gibi
Dün gece acile gittim kasık ağrım yüzünden oradada kan yesti yaptılar 485 çıktı normale doğru gidiyor değil miCanım benim de 45 çıkmıştı düşük demesini anlamadım ben de hemşireyim bu arada. Önemli olan kaç çıktığı değil erken öğrenirsen doğal olarak düşük çıkar. İki günde iki katına çıkması önemli şu an da hamilesin hayırlı olsun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?