Hamilelikte Bikini Bölgesi :(

Kendimi dusunuyorumda bende asla kuafore gidip acamam utanirim. Esine yaptirsan yapamazmiki ?? Ben hamile olmus olsam ilk deneyecegim sey bu olur sanirim, belki becerebilir zor bir sey degilki sonucta orayi surekli goren eşin hem baskasida gormemis olacak :rolleyes:

Kendimi dusunuyorumda bende asla kuafore gidip acamam utanirim. Esine yaptirsan yapamazmiki ?? Ben hamile olmus olsam ilk deneyecegim sey bu olur sanirim, belki becerebilir zor bir sey degilki sonucta orayi surekli goren eşin hem baskasida gormemis olacak :rolleyes:
İnan ki bu dediğin hiiiççç kolay değil :( ben de hamileliğim ilerlediği için kuaföre gitmek istemedim. eşim de heves etti yaparım ben diye ama 2-3 saatte zor aldı. benden daha çok gerildi, sinirlendi, strese girdi zor olduğunu anlayınca. velhasıl ben tavsiye etmiyorum eşe yaptırmayı. güvendiğiniz bir ağda salonu varsa gidin 20 25dk da rahatlayıp çıkın misss.. :D :D

Selam kızlar bende bu konuya bakıyodum henüz 4 aylık olduğum için rahat rahat alabiliyorum ağdayla çok karnım çıkmdı ilerki aylardada aynayla bilekil alabilşrmiyim diye düşünüyodum bakalm.. eş konusundada asla aldrmam ya eşime sonuçta kocam diye oramı buramıda aldrcak halim yok biraz mesafe yani.. kuaförede gidemem ayy inşallah aynayla ilerki aylarda alabilirim :(

:))) Aydınlandım bir anda :))
Kıl köklerim ince olmadığı için kadın ne nazımı çeker ne de tribimi bacaklarımı alırken bile cırlıyorum düşün :))
Elim kıralaydı da o jilete dokunmasaydım 10 dakikada fırt fırt biterdi ne güzel :p
öffff ikidir bu olayı ben de yapıyorummm ve şuan korktumm..ağdadan döndüm ben de jilete.hayatta bacağımı bile kuaföre aldırmadım bunu nasıl yaparımm.ama iş ilerleyince senin gibi çok pişman olursam :(

canım bende hep kendım agda yapıodum bu ay gıdıcektım kuafore utancımdan gıdemedım aynayla aldım. ama aynaylada olsa egıldıgın ıcın asagıya busefer agrım oluyor bırdahakı aya kesınlıklıe kuafregıdıcem utansamda 3 4 ay sıkcıam dısımı

ben de sırf bu yüzden geçmiştim jilete. eğilince karnım çok ağrıdı bebeğe bişey olur okadar uzun eğilince diye bile geldi aklıma bastım jileti:KK70:.sanırım bidakine ben de kırabilirim şu kuaför zincirimi.üff..şimdi bunun günahı da var o da aklıma geliyor. ha birde hijyen olayııı..

En iyisi kuafor 10 dk da bitiriyor tertemiz bir ay da goturuyor . 4 senedir evde kendim aliyordum agdayla en son 4. Ayda aldim daha da kendim yapamadim .

ya bebeğinize bir zarar gelse kıl köklerinizin kalınlaşmasından daha mı iyi?hamileyken ağda, epilasyon aleti veya tüy dökücü krem kullanmayın.bildiğim kadarıyla hamile olmayan kadınlar için bile kılları kökten almak iyi bir şey değil, işlemden sonra kökler birkaç saat açık kaldığı için mikrop kapabilirsiniz, hele ki genital bölge gibi hassas bir bölgede...ben birkaç yıldır bütün vücudumda jilet kullanıyorum ve çabuk çıkmaları dışında bir problemim yok ki bu da bir problem değil benim için aslında çünkü bütün vücudumu almam hiç abartmıyorum 10 dk falan sürüyor; jilet ağda gibi uğraştırıcı ve can yakan bir yöntem olmadığı için 2-3 günde bir almak zor değil alıştıktan sonra.hem cildinizi de sarkıtmaz.dikkat etmeniz gereken sadece iki şey var: cildinizin tahriş olmaması için direkt kuru cilde jileti sürmemeniz ve bir yerinizi kesmemeye özen göstermeniz(gerçi bir yeriniz kesilse bile ağdanın acısının yanında hiçbir şey).ben kılların çoğalıp çoğalmamasının kullanılan yöntemle değil de kişinin kendisiyle alakası olduğunu düşünüyorum.bende aşırı bir çoğalma olmadı ve genelde cımbızın da bıyıkları çoğalttığını söylerler bende o da çoğaltma yapmadı.hem çoğalsalar, kalınlaşsalar ne olur?cidden ne olur yani?sanki ağda azaltınca "amaan nasıl olsa azlar/inceler, salayım gitsin" diye uzatıyor musunuz?ince de olsa kalın da olsa alacaksınız sonuçta.

Merhabalar annişler anne adayları...
Ne yazık ki her ne kadar uğraşsamda bikini bölgemi ağdayla almaya dayanamadım. 1-2 kere aldıysam birazda üşengeçlikten hep işin kolayına kaçtım ve jilet kullandım. Tam ağdaya alışırken sil baştan başa döndüm.

Şimdilerde çok pişmanım keşke hiç jilet kullanmasaydım diyorum ama nafile... Git gide büyüyen bir karın var, şimdilerde bile bikini bölgemi göremiyorum. Jiletle bile almam çok zorluyor beni doğru düzgün eğilemiyorum doğrulamıyorum. Kuaföre gitmek istemiyorum, hem utanıyorum hem de hijyenik bulmuyorum kuaför salonlarını. Jiletten dolayı tüylerde kalınlaşma olduğu için kendim alırken bile oflaya puflaya alıyordum yarıda bırakıyordum gene jiletin esiri oluyordum :KK43:

Siz hamilelik sürecinde bikini bölgenizi nasıl aldınız? Artık sinirlerimi bozmaya başladı. Daha 6 aylık hamileyim, 9 aylık olunca kim bilir ne halt yiyeceğim :KK43: Sıklaşan doktor kontrolleri olacak. Ve bebek ansızın gelirse mahçup olmak istemiyoruım tıp dünyasına :p

Braun un bıkını bolgesı ıcın ozel uclu epılatoru var cımbızlı degıl can yakmıyor ve cılet gıbı hemen cıkarmıyor ustelık jarzlı ve ısıklı ben hamılelıgımde kullandım ve orta boy bır ayna karsısında alıyordum cunku 5 aydan sonra gercekten zor oluyor cılet kesınlıkle tavsıye etmem bu epılator 10 gun gıdıyor jıletle 2 gunde bır ugrasamassın

10 seanslik bir lazer paketi almistim 2010 dan beri gidiyorum hala 1 seansim var cok memnun kaldim hamileliktede bir kac kez jiletle aldim buyuk rahatlik diger turlu baş edemezdim

ben eşe ağda yaptırmayı çok doğru bulmuyorum yani sonuçta o sizin eşiniz bu tarz şeylerin aradaki çekimi etkileyeceğini düşünüyorum bence en doğrusu kuaföre gitmek utanılcak bişey olduğunu düşünmüyorum sonuçta hamişsiniz hem onlar günde kaç tane görüyolardır :KK66:

Eldiveni deneyin çünkü görmeden almanız gerekiyor ağda olmuyor. Hijyenik eldiven kılı tutuyor haftalarca miss

Selam kızlar bende bu konuya bakıyodum henüz 4 aylık olduğum için rahat rahat alabiliyorum ağdayla çok karnım çıkmdı ilerki aylardada aynayla bilekil alabilşrmiyim diye düşünüyodum bakalm.. eş konusundada asla aldrmam ya eşime sonuçta kocam diye oramı buramıda aldrcak halim yok biraz mesafe yani.. kuaförede gidemem ayy inşallah aynayla ilerki aylarda alabilirim :KK43:
İnsan zamanla bir yolunu buluyor. Jilet kullanmiyorum kuaföre de gitmem eşime zaten yaptiramam da yaptirmam da... 30. Haftama gircem kendim aldım. 15 günde bir alınca rahat oluyor yorulmuyor insan.
ayrica illa ayakta egilmenize gerek yok hafif yatar pozisyonda ayna yardimiyla ve plastik eldivenle gayet kolay ve acisiz hallediliyor.
Aslında böyle şeyleri hic konuşamam ama çok sıkıntılı bir durum olduğunu bildiğim için yardımcı olmak istedim.

İnsan zamanla bir yolunu buluyor. Jilet kullanmiyorum kuaföre de gitmem eşime zaten yaptiramam da yaptirmam da... 30. Haftama gircem kendim aldım. 15 günde bir alınca rahat oluyor yorulmuyor insan.
ayrica illa ayakta egilmenize gerek yok hafif yatar pozisyonda ayna yardimiyla ve plastik eldivenle gayet kolay ve acisiz hallediliyor.
Aslında böyle şeyleri hic konuşamam ama çok sıkıntılı bir durum olduğunu bildiğim için yardımcı olmak istedim.
Masallah kız 30. Haftadada alabiliyosan tamamdr fazla bişi kalmamş zaten ben şuan 20-25 gün bi yapıyorum çok rahatım ilerdede senin gibi alabilşrim inşallah..

Masallah kız 30. Haftadada alabiliyosan tamamdr fazla bişi kalmamş zaten ben şuan 20-25 gün bi yapıyorum çok rahatım ilerdede senin gibi alabilşrim inşallah..
Yaparsın yaparsın insan daralinca illaki bir çıkış yolu buluyor... Dedigim şekilde denemeni tavsiye ederim. Hiç yorucu aci verici değil Hoppa

normalde agrısına dayanamıyorum
şuan hıc dayanamam. jiletle alıyorum. karsıma ayna koyuyorum artık tabii :=)

Braun un bıkını bolgesı ıcın ozel uclu epılatoru var cımbızlı degıl can yakmıyor ve cılet gıbı hemen cıkarmıyor ustelık jarzlı ve ısıklı ben hamılelıgımde kullandım ve orta boy bır ayna karsısında alıyordum cunku 5 aydan sonra gercekten zor oluyor cılet kesınlıkle tavsıye etmem bu epılator 10 gun gıdıyor jıletle 2 gunde bır ugrasamassın
Bahsettiğiniz ürün nasıl birşey? Hiç duymamıştım, epilatörler hep kökten alıp can yakar ya. Bu kökten almıyor mu ? Jilet gibimi alıyor? Birde modelini biliyorsanız yazar misiniz? Tşk.ederim..

ben de şimdiye kadar epilatör kullanıyodum.şuan 6 haftalık hamileyim doktora epilatör zararlı mı diye o da temiz bir ağdacı bul orda yaptır sonradan zaten yapamayacaksın dedi. ben de daha önce hiç gitmedim ağdacıya gidemem diye düşünüyorum..şuan 6 haftalık hamileyim.bi kaç hafta daha geçsin diye bekliyorum sonra epilatöre yine devam edicem ama ileriki aylarda ne yaparım bilmiyorum.

Back
X