Hamilelikte bilmeden çiğ sütten yoğurt tüketmek, yardım

Mlskrmn5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
24
6
Merhabalar, yeni üyeyim. Aklıma bir şey fena takıldı lütfen yardımlarınızı bekliyorum. 10 haftalık hamileyim. 4 gün önce bi misafirlikte ikram edilen ayranı içtim. Tadı farklı geldi sorduğumda açık sütten yoğurt yaptığını onunla ayran ikram ettiğini söyledi. Evde her nekadar kaynatarak yapmış olsada yoğurdu yinede bi tehlikesi varmıdır :KK43:

Merhabalar, yeni üyeyim. Aklıma bir şey fena takıldı lütfen yardımlarınızı bekliyorum. 10 haftalık hamileyim. 4 gün önce bi misafirlikte ikram edilen ayranı içtim. Tadı farklı geldi sorduğumda açık sütten yoğurt yaptığını onunla ayran ikram ettiğini söyledi. Evde her nekadar kaynatarak yapmış olsada yoğurdu yinede bi tehlikesi varmıdır :KK43:
Canim hic bi tehlikesi yok ben ayran fazla yapmasamda ewde yogurdugumu kendim yapiyorum ayrica sutu cig taze aliyoruz fakat guzelce kaynatiyoruz yani cig degil sonra mayalaniyo diger yogurttan farki icinde koruyucu madde ws yok cok dahada saglikli icin rahat olsun

Canim hic bi tehlikesi yok ben ayran fazla yapmasamda ewde yogurdugumu kendim yapiyorum ayrica sutu cig taze aliyoruz fakat guzelce kaynatiyoruz yani cig degil sonra mayalaniyo diger yogurttan farki icinde koruyucu madde ws yok cok dahada saglikli icin rahat olsun

Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattın

kaynatarak yapmis zaten cig sayilmazki merak etme canim bisey olmamistir

İlahi konu sahibesi :)

O içtiğin ayran hazırlardan bin kat daha sağlıklıdır. İmkanın varsa yoğurdu hep bu şekilde tüket bence. Ben yoğurdumu hep kendim yapıyorum. Eşim ilçede çalışıyor, orda bir abi sabah sütü sağıp getiriyor hemen. Kendim güzelce pişirip mayalıyorum. Hazır yoğurt yiyemiyorum artık, tadı çok yapay geliyor.

Sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum. Sevgiler :KK15:

Heheheh :-) artık banada komik gelmeye başladı bu soru ama internette okadar çok şey varki aklım karışmıştı :KK43:

Teşekkür ederim

X