Hamilelikte bitkisel şampuan kullanımı

Frzee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
3.296
2.830
133
Kızlar hamilelikte bitkisel sampuan kullananlar varmı bir zararı olur mu acaba kafama takıldı, leafaction kullanan varmı özellikle yorumlarızı bekliyorum, yada hangi şampuanları kullanıyorsunuz?

Ben dalanin zeytinyagli sampuanini kullanıyorum paraben ve başka kimyasallar içermiyor. Kimyasal içermesindense bitkisel olması iyidir canim..

Aynen bende bitkisel kullanmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz başka markalar var mı??

ben leafaction aldm ama henüz kullanmadım, farklı tavsiyeler olursa da iyi olur :)

Bende kızımın şampuanını kullanıyorum. Saçlarım yumuşacık oldu . Paravan koruyucu yok yazıyor inşlh yoktur

Evet sana sordum canım :) ben sebamedin koltuk rollonunu ve shower oilini kullanıyorum, şampuanını bilmiyodum acıkcası denemek lazım , teşekürler
Ben kızım için kremlerini güneş kremini falanda kullanıyorum memnunum. Dr um alerjen bebeklere önerdiğini söylemişti bende demekki katkısı az ki dokunmuyor diye düşündüm hep onu kullandık. Hamileyim diye eşim Şen'de onu kullan dedi. Bende memnunum

Bende Şampuan ve kişisel bakım ürünleri olarak Farmasi kullanıyorum tavsiye derim ısırgan otlu , sarımsaklı saç tipine göre var bakabilirsiniz

Kızlar hamilelikte bitkisel sampuan kullananlar varmı bir zararı olur mu acaba kafama takıldı, leafaction kullanan varmı özellikle yorumlarızı bekliyorum, yada hangi şampuanları kullanıyorsunuz?
En güzeli bitkisel zararı olmaz ki. Özellikle kimyasallar Zararlı zaten. Bir de tavsiyem dş macununu da bitkisel bulup kullanırsan ya da daha az kimyasallı onları tercih etmen daha yararlı olacaktır

En güzeli bitkisel zararı olmaz ki. Özellikle kimyasallar Zararlı zaten. Bir de tavsiyem dş macununu da bitkisel bulup kullanırsan ya da daha az kimyasallı onları tercih etmen daha yararlı olacaktır
Teşekkürler tavsiye için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…