Hamilelikte böbrek ağrısı

Doktora görünmezseniz cevabı olmayan bir şey her şey olabilir. Benim de başlarda ağrıyordu meger idrar yolu enfeksiyonum cook yüksekmiş
Vuruyor gibi bir ağrı yaşıyorum .. yarın doktorumla görüşüp ona göre hareket edeceğim . Bunun su içmekle alakası var mı peki biliyor musunuz

Vuruyor gibi bir ağrı yaşıyorum .. yarın doktorumla görüşüp ona göre hareket edeceğim . Bunun su içmekle alakası var mı peki biliyor musunuz
Sanmıyorum. Bol su içmeniz lazim hem kendiniz için hem bebeginizin suyu için ama bobreginize hemen vurması için bence aşırı susuz kalmanız lazım muayene olmadan bilemezsiniz ama cook su için

Arkadaşlar iyi geceler derdimi anlatayım bi öncelikle hakkınızı helal edin biraz uzun olabilir 😊cevap verirseniz sevinirim benim gibi olan var mı acaba ?

Şimdi şöyle anlatayım: ben 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 18 Haziran da kan testi yaptım 1. 20 cikti değer düşüktü gebelik yok dedim neyse burdan okuduğum kadarıyla geç döllenme falan olabilir adet olana kadar umudun var demektir ertesi gün 19 Haziran da kanamam oldu önce pembemsi sonra kırmızıya döndü bı gün sürdü bu kanama 20 Haziran akşamından beri de kanama falan yok hiç bı şekilde 20 Haziran akşam en son bir Damla kahverengimsi bı leke oldu ondan sonra durdu ama üç dört gündür ağrıdan ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum kısacası ağrıdan ölüyorum kaç gündür üstelik kanama olmamasına rağmen sol tarafimda acayip bir ağrı ve acayip bir bel ağrısı yaşıyorum bı üşüdüm bı terledim mide bulantısı yaşadım üç dört gündür yemek yiyemiyorum şuan bildiğiniz açım yani 😊😊 ama yiyemiyorum 😏 neyse doktorumla görüştüm normal mi bütün bu ağrılar normal değil ama sık karşılaştığımız bir durum dedi salı gunu bana kontrole gel dedi ama ben dün gece o kadar kotuydum ki sabaha karşı saat 4 de devlet hastanesine randevu aldım bugün gittim işte hiç bişey anlamadım zaten alttan muayene etti hatta normal de ucuna jel sürüp muayene ediliyor ya bı onunla bide başka bir aletle muayene etti doktor kadınsal olarak bı sıkıntı göremedim yumurtalıklarinla alakalı veya rahiminle alakalı ama böbrek rahatsızlığı olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir fizik tedavi yle alakalı olabilir dedi bel ağrısı da ağır bişey kaldırmış olabilirsin dedi ama yok öyle bişey dedim her neyse idrar tahlili istedi verdim bugüne yetişmedi şimdi e nabizdan baktım azıcık idrardan sagolsunlar bissürü şey çıkarmışlardı anlamadım hiç bisey yarın kendi doktoruma gideceğim işte özele bakalım o ne diyecek

Velhasıl herşeyi anlıyorum agrilarimin sebebi böbrektır veya ıdrar yolu enfeksiyonudur diyorum peki benim adet kanamam neden bir gün sürdü o niye duruyor işte bu noktayı anlamıyorum yardımcı olur musunuz arkadaşlar şuan bile sol tarafım çok ağrıyor 😏😒😢

Back
X