- 27 Nisan 2020
- 43
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi Gulbenozgeeee
Kızlar hamilelikte böbrek ağrınız oldu mu oluyor mu .. ? eğer oluyorsa kaçıncı haftada oldu ya da oluyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste olan bir şey değil. Doktoruna söyle böbreğinde genişleme başlamış olabilir enfeksiyondan kaynakli da olabilirKızlar hamilelikte böbrek ağrınız oldu mu oluyor mu .. ? eğer oluyorsa kaçıncı haftada oldu ya da oluyor ?
Gebeliğin 5. Haftasındayım tedirgin oldum . Daha önce de böbreğimde taş vardı lazerle kırdılarHerkeste olan bir şey değil. Doktoruna söyle böbreğinde genişleme başlamış olabilir enfeksiyondan kaynakli da olabilir
Doktora görünmezseniz cevabı olmayan bir şey her şey olabilir. Benim de başlarda ağrıyordu meger idrar yolu enfeksiyonum cook yüksekmişGebeliğin 5. Haftasındayım tedirgin oldum . Daha önce de böbreğimde taş vardı lazerle kırdılar![]()
Vuruyor gibi bir ağrı yaşıyorum .. yarın doktorumla görüşüp ona göre hareket edeceğim . Bunun su içmekle alakası var mı peki biliyor musunuzDoktora görünmezseniz cevabı olmayan bir şey her şey olabilir. Benim de başlarda ağrıyordu meger idrar yolu enfeksiyonum cook yüksekmiş
Sanmıyorum. Bol su içmeniz lazim hem kendiniz için hem bebeginizin suyu için ama bobreginize hemen vurması için bence aşırı susuz kalmanız lazım muayene olmadan bilemezsiniz ama cook su içinVuruyor gibi bir ağrı yaşıyorum .. yarın doktorumla görüşüp ona göre hareket edeceğim . Bunun su içmekle alakası var mı peki biliyor musunuz