hamilelikte boğaz ağrısı :(

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.248
476
123
44
kızlar merhaba, sabah uyandım boğazım çok fenaydı. ağrı var ve arada öksürük geliyor bir tuhaf :( yapabileceğim bir şey var mı acaba yardımcı olur musunuz?

kızlar merhaba, sabah uyandım boğazım çok fenaydı. ağrı var ve arada öksürük geliyor bir tuhaf :KK43: yapabileceğim bir şey var mı acaba yardımcı olur musunuz?
Canim ıhlamur icebilirsin icine biraz da bal karistir yumusatsin boğazını. Cok soguk ya da cok sicak degil ılık icecekler tercih et. Bu havada hasta olmak cok sıkıntılı umarım en kisa zamanda atlatirsin.

Canim ıhlamur icebilirsin icine biraz da bal karistir yumusatsin boğazını. Cok soguk ya da cok sicak degil ılık icecekler tercih et. Bu havada hasta olmak cok sıkıntılı umarım en kisa zamanda atlatirsin.
teşekkür ederim canım :( ıhlamurun bir zararı yok değil mi? çay içine limon sıkıp içtim sabah biraz rahatlattı gibi.

hamileyken ıhlamur içilmez ama canım bitki çayları içilmez kasılmalara sebep olur özellikle ıhlamur başı çeker sakın içmeyin

teşekkür ederim canım :KK43: ıhlamurun bir zararı yok değil mi? çay içine limon sıkıp içtim sabah biraz rahatlattı gibi.
sakın ıhlamur içme canım bal şerbeti yap içine azcıkta tarçın at iç onu iyi gelir hem kırgınlığını alır ;)

Ihlamurun hamilelikte 3 bardağa kadar zararı yok canım içebilirsn :kahve:

Benimde çok boğazım ağrıyor yaa :KK43: :hasta: Geçmiş olsun

Ihlamur zararsız gebelikte.Papatya rezene de içilebilir..Özellikle adaçayı içilmemelidir.
ama bana doktorum özellikle ıhlamur ve adaçayından uzak dur demişti ama 8 yıl oluyor tabii sonradan zararsız olduğunu keşfetmiş olabilirler :)) sürekli bişiler değişip duruyor çünkü ;)

kızlar merhaba, sabah uyandım boğazım çok fenaydı. ağrı var ve arada öksürük geliyor bir tuhaf :KK43: yapabileceğim bir şey var mı acaba yardımcı olur musunuz?
Toz zencefil ve bal.yarım tatlı kaşığı zencefil,bir tatlı kaşığı bal.macun kıvamına gelene kadar karistir yut. Ama yine de dr.a danış sıkıntı olmasın

Toz zencefil ve bal.yarım tatlı kaşığı zencefil,bir tatlı kaşığı bal.macun kıvamına gelene kadar karistir yut. Ama yine de dr.a danış sıkıntı olmasın
bunu eve gidince deneyebilirim ancak toz zencefil evim de var, teşekkür ederim

Ben uzun bir sure ictim ihlamur internette arastirmistim zararsiz oldugu yaziyordu ama zarari varsa da Allah korumus demekki ;) Hatta bitki caylari icin fazlasi zararli diyorlardi. Bitki çaylarının zarari rahim kaslarini gevsetip dusuge neden olmasi ya da icindeki kafein miktari diye biliyorum. Tabi aklinizda soru isareti olmamasi icin arkadasin belirttigi gibi zencefil bal karisimi cok iyi gelir hatta ilik sutun icine karıştırırsaniz daha guzel olur.

Ben uzun bir sure ictim ihlamur internette arastirmistim zararsiz oldugu yaziyordu ama zarari varsa da Allah korumus demekki :KK66: Hatta bitki caylari icin fazlasi zararli diyorlardi. Bitki çaylarının zarari rahim kaslarini gevsetip dusuge neden olmasi ya da icindeki kafein miktari diye biliyorum. Tabi aklinizda soru isareti olmamasi icin arkadasin belirttigi gibi zencefil bal karisimi cok iyi gelir hatta ilik sutun icine karıştırırsaniz daha guzel olur.
hamilelikte herşeyin fazlası zarar sanırım :) inşallah halsizlik başlamazda bu şekilde atlatırım

hamilelikte herşeyin fazlası zarar sanırım :) inşallah halsizlik başlamazda bu şekilde atlatırım
Hic boyle bilmiyordum hamileligi ailemizde 25 yaşındaki kardesim idi son gordugumuz bebek o yuzden surekli tedirginim ve arastiriyorum ama internet de kafa karistiriyor.
Bol bol dinlen canim aksam ne kadar erken uyursan o kadar cok dinlenir vucudun ve mikrobu atar. Insallah hicbir seye gerek kalmadan en kisa zamanda atlatirsin.

Hic boyle bilmiyordum hamileligi ailemizde 25 yaşındaki kardesim idi son gordugumuz bebek o yuzden surekli tedirginim ve arastiriyorum ama internet de kafa karistiriyor.
Bol bol dinlen canim aksam ne kadar erken uyursan o kadar cok dinlenir vucudun ve mikrobu atar. Insallah hicbir seye gerek kalmadan en kisa zamanda atlatirsin.
bende mümkün olduğunca araştırmıyorum kafa karıştırıyor çünkü. inşallah canım çok teşekkür ederim, cumartesi kontrolüm var zaten

Back
X