Hamilelikte boğaz ağrısına doğal çözümler

aytug

Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
713
261
103
Kızlar boğaz ağrısına neler iyi gelir. Ağrıdan dolayı birşey yiyemiyorum yutkunamiyorum. İki kilo vermişim bu yüzden bir önerisi olan var mı

Kızlar boğaz ağrısına neler iyi gelir. Ağrıdan dolayı birşey yiyemiyorum yutkunamiyorum. İki kilo vermişim bu yüzden bir önerisi olan var mı
Yarım limon sıkın üzerine bir çay kaşığı tuz atıp karıştırın ve bir dikişte için ben her zaman faydasını gormusumdur

Ben sıcağa yakın suya yarım limon, bir tatlı kaşığı bal, biraz sirke ve çok az da karabiber ekleyip içtim. Çok iyi geldi tavsiye ederim

Çay bardagındaki suya 1 kaşık toz zencefil koy karıştır onu gargara yap.boğazını yskıyo ve anında kesiyo ağrıyı

Deneyecem kızlar çok teşekkür ederim

Merhaba boğaz ağrınıza ne iyi gelmişti paylaşır mısınız ?
Hiç hatırlamıyorum canım. Aradan dört yıl geçmiş. Hamile olmasaydın bal, zencefil limon karışımı çok iyi geliyor. Hamileyken bitki çayı bile içmiyordum ben

Back
X