A aytug Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2019 713 261 103 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #1 Kızlar boğaz ağrısına neler iyi gelir. Ağrıdan dolayı birşey yiyemiyorum yutkunamiyorum. İki kilo vermişim bu yüzden bir önerisi olan var mı
Kızlar boğaz ağrısına neler iyi gelir. Ağrıdan dolayı birşey yiyemiyorum yutkunamiyorum. İki kilo vermişim bu yüzden bir önerisi olan var mı
A aetos Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2020 230 160 53 43 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #2 aytug .!.: Kızlar boğaz ağrısına neler iyi gelir. Ağrıdan dolayı birşey yiyemiyorum yutkunamiyorum. İki kilo vermişim bu yüzden bir önerisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Yarım limon sıkın üzerine bir çay kaşığı tuz atıp karıştırın ve bir dikişte için ben her zaman faydasını gormusumdur
aytug .!.: Kızlar boğaz ağrısına neler iyi gelir. Ağrıdan dolayı birşey yiyemiyorum yutkunamiyorum. İki kilo vermişim bu yüzden bir önerisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Yarım limon sıkın üzerine bir çay kaşığı tuz atıp karıştırın ve bir dikişte için ben her zaman faydasını gormusumdur
B BirGunesDoguyor İnsan nedir, şimdi bildim... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2015 1.804 2.448 133 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #3 aytug .!.: Kızlar boğaz ağrısına neler iyi gelir. Ağrıdan dolayı birşey yiyemiyorum yutkunamiyorum. İki kilo vermişim bu yüzden bir önerisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Ben sıcağa yakın suya yarım limon, bir tatlı kaşığı bal, biraz sirke ve çok az da karabiber ekleyip içtim. Çok iyi geldi tavsiye ederim
aytug .!.: Kızlar boğaz ağrısına neler iyi gelir. Ağrıdan dolayı birşey yiyemiyorum yutkunamiyorum. İki kilo vermişim bu yüzden bir önerisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Ben sıcağa yakın suya yarım limon, bir tatlı kaşığı bal, biraz sirke ve çok az da karabiber ekleyip içtim. Çok iyi geldi tavsiye ederim
P pembe dusler Guru Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 1.039 360 323 İstanbul 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #4 aytug .!.: Kızlar boğaz ağrısına neler iyi gelir. Ağrıdan dolayı birşey yiyemiyorum yutkunamiyorum. İki kilo vermişim bu yüzden bir önerisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Çay bardagındaki suya 1 kaşık toz zencefil koy karıştır onu gargara yap.boğazını yskıyo ve anında kesiyo ağrıyı
aytug .!.: Kızlar boğaz ağrısına neler iyi gelir. Ağrıdan dolayı birşey yiyemiyorum yutkunamiyorum. İki kilo vermişim bu yüzden bir önerisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Çay bardagındaki suya 1 kaşık toz zencefil koy karıştır onu gargara yap.boğazını yskıyo ve anında kesiyo ağrıyı
A aytug Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2019 713 261 103 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #5 Deneyecem kızlar çok teşekkür ederim
Pofikedy Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2024 610 181 23 29 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #6 aytug .!.: Deneyecem kızlar çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Merhaba boğaz ağrınıza ne iyi gelmişti paylaşır mısınız ?
aytug .!.: Deneyecem kızlar çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Merhaba boğaz ağrınıza ne iyi gelmişti paylaşır mısınız ?
A aytug Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2019 713 261 103 30 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aytug #7 Pofikedy .!.: Merhaba boğaz ağrınıza ne iyi gelmişti paylaşır mısınız ? Genişletmek için tıkla... Hiç hatırlamıyorum canım. Aradan dört yıl geçmiş. Hamile olmasaydın bal, zencefil limon karışımı çok iyi geliyor. Hamileyken bitki çayı bile içmiyordum ben
Pofikedy .!.: Merhaba boğaz ağrınıza ne iyi gelmişti paylaşır mısınız ? Genişletmek için tıkla... Hiç hatırlamıyorum canım. Aradan dört yıl geçmiş. Hamile olmasaydın bal, zencefil limon karışımı çok iyi geliyor. Hamileyken bitki çayı bile içmiyordum ben