- 25 Temmuz 2016
- 8
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Never_say_never
-
Fevri karar verme bence. Bende hamileyim bende çok hassaslastim ve tek ilgi odağı ben olmak istedim bizde çok kavga ettik bu dönemde ama.artık bana gereksiz geldi takintilarim ruh halim falan ne bilim bende senin gibi dusunuyordum ama oturup sakin kafayla dusunursen onu ne kadar sevdiğini ve saçma sapan eften puften kavga olduğunu anlicaksinkızlar hepinize iyi akşamlar. Ben 2 yıllık evli 16 haftalık hamileyim. Eşimle uzun yıllar sevgiliydik çok isteyerek evlendik ama evlendiğinizden beri hiç ummadığımız sorunlar yakamızı bırakmadı. Çok kızdığım boşanmayı düşündüğüm çok Zaman oldu ama sevgim bir türlü azalmadığı için bir de gerçekten ciddi bir sorunumuz olmadı şımarıklık mı yapıyorum deyip hep vazgeçtim. Hamile kaldığımdan beri ben haliyle hassaslaştım ama o bu durumda bana hiç destek olmadı. Aynı tas aynı hamam ne kavgadan çekiniyor ne gürültüden. Ben bebeğimi daha anne karnında huzursuz bir çocuk olarak yetiştirmek istemiyorum. İsteyerek bir çocuk sahibi olduk artık bencilliği kuru çekişmeleri bırakıp ona huzurlu bir yuva hazırlamayınız ama eşimin umrunda değil. Hamile bir kadını kırmaktan kavga etmekten hiç çekinmiyor.
Pazar günü beyefendi kendi çıktı gezdi akşam marketten birşeyler getireceğim sonra arkadaşımla buluşacağım değince ben de sıkıldım tüm gün gezdin gel yürüyüşe çıkalım deyince kıyamet koptu. Bende çok ağır konuştum inkar etmiyorum ama haketti. Çekti gitti o andan beri küsüz. Bu Sabah kasığıma şiddetli ağrı girdi çok korktum ağlayarak söyledim. Sana müstahak şu yaptıklarına bir bak tarzı şeyler söyleyip gitti. Hani çok önemliydi bu çocuk önemseyen adam böyle yapar mı? Çocuğa birşey olur mu diye merak etmedi ve saat onbir oldu gelen giden yok merak eden yok. Ki bu güne kadar kavgalı olduğumuzda özellikle eve gelirdi ilk defa bunu yaptı. O kadar kırıldı ki içinde bir şeyler. Artık bu adamın beni ve bebiğimi hakettiğini düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum lütfen bana fikir verin o gelmeden eşyalarımı toplayıp gidesim var
Beni umursamıyor daha babalık sorumluluğunu alabilecek olgunlukta olmadığını yeni anlıyorum malesef. Oysa ki ben ondan çok iyi baba olacağını düşünmüştüm ama öyle olmadı malesef. Çok bencilmiş şimdi barışsak 2 gün sonra yine aynı şeyler olacak.Yok sakin ol.
Eşyaları toplayıp gitmek 5 dk lık iş.
Kavga etmeden , birbirinizi suçlamadan konuşun gelince .
Sinir anında söylenmiş sözlerdir seninde onunda saydıkları .
Kendi kendini telkin et şimdi , bebeğini de düşünerek . Sessiz sakin konuşun .
Sarılarak konuşun , öpüşerek konuşun ... ama gözünüzü seveyim kavga etmeden konuşun .
Kavga bir haltı halletmiyor .
Kavga hadi olur diyelim ama bugün yaptığının hiçbir açıklaması yok evde ölsem haberi olmayacak insan hiç mi merak etmez. Sorsan çocuğu için dünyayı yakar hepsi lafmış çok üzülüyorum.Fevri karar verme bence. Bende hamileyim bende çok hassaslastim ve tek ilgi odağı ben olmak istedim bizde çok kavga ettik bu dönemde ama.artık bana gereksiz geldi takintilarim ruh halim falan ne bilim bende senin gibi dusunuyordum ama oturup sakin kafayla dusunursen onu ne kadar sevdiğini ve saçma sapan eften puften kavga olduğunu anlicaksin
Bide ben pek boşanma yancisi bir insan degilim ve benim için herkes ikinci şansı hak eder bence
Yıkıcı değil yapıcı olun kendinizi ezdirmeden...
Valla 1 ay önceki ben gibisin ne yalan soylim bende umrunda değiliz derdim sen beni de bebegide hak etmiyorsun falan ama eften puften bosanmayin yuva kurmak zor yıkmak kolay ...Kavga hadi olur diyelim ama bugün yaptığının hiçbir açıklaması yok evde ölsem haberi olmayacak insan hiç mi merak etmez. Sorsan çocuğu için dünyayı yakar hepsi lafmış çok üzülüyorum.
Beni umursamıyor daha babalık sorumluluğunu alabilecek olgunlukta olmadığını yeni anlıyorum malesef. Oysa ki ben ondan çok iyi baba olacağını düşünmüştüm ama öyle olmadı malesef. Çok bencilmiş şimdi barışsak 2 gün sonra yine aynı şeyler olacak.
canm ne yazıkki bazı erkekler olayın boyutunu anlamıyor. anlaa anlata anlayacaklar. benim esimde ilk zamanları sert davranabiliyodu yada asermeme bile cocukmusum gibi yapııyordu ama sukur anladı biraz .sen hassas sın oyuzden boylesin . birde katsındaki erkek nekadar incelenilir yada ayrılsan eksra nasıl biri hayatına dahil olup mutlu edecek seni onları dusun.ve emin ol kimsenin evliliği bal kaymak degil sabırla oluyor işlerkızlar hepinize iyi akşamlar. Ben 2 yıllık evli 16 haftalık hamileyim. Eşimle uzun yıllar sevgiliydik çok isteyerek evlendik ama evlendiğinizden beri hiç ummadığımız sorunlar yakamızı bırakmadı. Çok kızdığım boşanmayı düşündüğüm çok Zaman oldu ama sevgim bir türlü azalmadığı için bir de gerçekten ciddi bir sorunumuz olmadı şımarıklık mı yapıyorum deyip hep vazgeçtim. Hamile kaldığımdan beri ben haliyle hassaslaştım ama o bu durumda bana hiç destek olmadı. Aynı tas aynı hamam ne kavgadan çekiniyor ne gürültüden. Ben bebeğimi daha anne karnında huzursuz bir çocuk olarak yetiştirmek istemiyorum. İsteyerek bir çocuk sahibi olduk artık bencilliği kuru çekişmeleri bırakıp ona huzurlu bir yuva hazırlamayınız ama eşimin umrunda değil. Hamile bir kadını kırmaktan kavga etmekten hiç çekinmiyor.
Pazar günü beyefendi kendi çıktı gezdi akşam marketten birşeyler getireceğim sonra arkadaşımla buluşacağım değince ben de sıkıldım tüm gün gezdin gel yürüyüşe çıkalım deyince kıyamet koptu. Bende çok ağır konuştum inkar etmiyorum ama haketti. Çekti gitti o andan beri küsüz. Bu Sabah kasığıma şiddetli ağrı girdi çok korktum ağlayarak söyledim. Sana müstahak şu yaptıklarına bir bak tarzı şeyler söyleyip gitti. Hani çok önemliydi bu çocuk önemseyen adam böyle yapar mı? Çocuğa birşey olur mu diye merak etmedi ve saat onbir oldu gelen giden yok merak eden yok. Ki bu güne kadar kavgalı olduğumuzda özellikle eve gelirdi ilk defa bunu yaptı. O kadar kırıldı ki içinde bir şeyler. Artık bu adamın beni ve bebiğimi hakettiğini düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum lütfen bana fikir verin o gelmeden eşyalarımı toplayıp gidesim var
Emin ol 2 yıldır sabrediyorum. En ufak şeyde boşanalım kafasında değilim hamile olmasam yine umursamam ama gerçekten çok üzülüyorum hayatımda böyle bir hayal kırıklığı hiç yaşamamıştım. Bu kadar güvendiğim yol arkadaşım olan adam onun içinde çok önemli olması gereken bir süreçte kendi özgürlüğünün egosunun derdinde 2 tane az laf etse çatlayacak diye korkuyor gerçekten çok yazıkcanm ne yazıkki bazı erkekler olayın boyutunu anlamıyor. anlaa anlata anlayacaklar. benim esimde ilk zamanları sert davranabiliyodu yada asermeme bile cocukmusum gibi yapııyordu ama sukur anladı biraz .sen hassas sın oyuzden boylesin . birde katsındaki erkek nekadar incelenilir yada ayrılsan eksra nasıl biri hayatına dahil olup mutlu edecek seni onları dusun.ve emin ol kimsenin evliliği bal kaymak degil sabırla oluyor işler
Bence çok yanlış. Ne demek ya kasılmam var diyorsun ve sana müstahak diyor... Böyle bir durumda bile kavga düşünüyor. Bırak eve gelmemeyi aklının
Bu gün benim kanamamda olabilir di ki tansiyonum dengesiz düşüp bayılmışta olabilirdim ben düşmanımı bile bu durumda bırakıp gidemem ama o müstehak deyip çekip gitti ve aramadı bile sizce bu durumun Nasıl bir açıklaması olur.Bi sakin ol ne bosanmasi canim. Evliliginin guzel gitmedigini dusunuyor olsan bebek planlamazdiniz diye dusunuyorum. Yani mantiken bu boyle olmali. Bence sende biraz sakin olmayi dene. Sakince konus. Isteklerini sakince ve yargilamadan dile getir. Hamilelik kari kocayi etkiliyo biz sadece kendimiz etkileniyoruz zannediyoruz ama oyle degil. ayrica bu bosanma isini ne kadar basit gundeme getirebiliyosunuz oyuncak degilki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?