Hamilelikte boşanma kararı almak sağlıklı olur mu

Yani öncesinde de kavga ediyorduk ama küsken ikimizde evde durup tripleşirdik kapıyı çarpıp gitmek bir adım sonraya taşımak olduğundan buna şimdiye kadar kimse cesaret edememişti. Ya da önce sorun yaşadığımızda bırak sağlık sorununu görmezden gelmek ben rüyamda korktum diye sarılır uyuturdu beni küsüz falan uzatmadan. Çabuk birbirimize giriyorduk ama dediğim gibi şiddet yok hakaret yok uzayan hiçbirşey yoktu dolayısıyla bende bunun her evlilikte olabilecek şeyler olduğunu düşündüm hep ben biraz el Bebek Gül Bebek büyütüldüğüm ondan mı büyütüyorum acaba diye düşündüm. Lafta iyiydi ama çocuğun sorumluluğunu alamadı beyefendi. Çocuk için bir miktar para biriktirdim yatırdım bankaya 1 lira katkısı olmadı. Hep lafta babalığı icraata gelince kendini düşünüyor anlayamıyorum.

Bu gün benim kanamamda olabilir di ki tansiyonum dengesiz düşüp bayılmışta olabilirdim ben düşmanımı bile bu durumda bırakıp gidemem ama o müstehak deyip çekip gitti ve aramadı bile sizce bu durumun Nasıl bir açıklaması olur.
O ailesinin yaptığı gibi bencilce kendini düşünüyor . İnsan ailesinden ne görürse onu yaparmış ama bunları yaşamadan göremiyoruz malesef

Haklısın... Çok yanlış, Allah korusun sana da bebeğe de birşey olabilir. Bu durumda kavgayı öne sürmesi oldukça hatalı...

şu an sırf senin hissettiğin gibi hissettiğim için dolanıyorum buralarda biliyormusun.... şiddet yalnızca dövmekle olmaz bu bizim yaşadığımız psikolojik şiddett

şu an sırf senin hissettiğin gibi hissettiğim için dolanıyorum buralarda biliyormusun.... şiddet yalnızca dövmekle olmaz bu bizim yaşadığımız psikolojik şiddett
Aynen öyle ama çaresiz kalıyoruz işte. Çocuk olunca kadının eli kolu bağlanır diye mi düşünüyorlar acaba?

Ben de esimle demin telefonda kavga ettim. Telefonda bile kavga ediyoruz artik. Birkac gunlugune ailemin yazligina geldim,kendisi nerdeyse 1000km.uzakta bana su an. Gece yarisi telefonda konusucam,eve gitti mi annesinde mi falan merak edip ariyorum,bana yarin ise gidicem diyebiliyo.. aramiyo sormuyo.. zaten birazda burnu surtsun diye ailemin yanina gelmistim dogrusu.cunku buluttan nem kapmaya basladi iyice,hamileyim ve hep kavga ediyoruz. Beni uzmek rutin birsey oldu onun icin. Su an gene gozyasi doken benim.

bu donemde boşanma gibi düşünceler bence normal çünkü çok hassaslasiyorsunuz ve birçok şeye toleransiniz azalıyor
16 haftalik hamilelikte dışardan fazla birsey belli olmaz 6. Ayinizdan sonra esiniz de hamile olduğunuzu idrak edecektir esinizden bu yüzden fazla beklentiniz olmasın

Bu sana kqrqrlılığına ve hissettiklerine bağlı.
Ben boşanma kararı aldım pişman değilim.
Severek evlendim ama haketmiyordu onu gördüm.Daha mutluyum artık karşı tarafta kabullendi herkes yolunda.

Eşimle eskiden sevgiliydik sonra soğukluk oldu ayrıldık 2 yıl sonra tekrar görüştük ve ideal çift olduğumuza karar verip evlendik ben onun huylarını kabul ettim ama o benim huylarımı bilmiyordu bu açıkcası tamamen evlilik sonrasında ortaya çıktı ben çok çabuk hasta olan bi insanım ilk 3 ay laylaylom sonra ben hasta oldum Ada'm eve gelmez mesaj atıyorum yok sıcak şeyler iç bişey olmaz Dedi bana neyse bende dedim babamı arıyorum gelip beni hastaneye götürsün ne yaparsan yap Dedi bana baktım gelmiş bana dünyayı saydı dedim sen hasta bi insana böyle mi davranıyorsun ama o daha beni tanımıyordu neyse babam geldi o geleceğine bile inanmıyordu hastaneye gittik ben serum yedim babam bi takside mi çağıramadınız Dedi bende kocam kahvede baya kahvede arkadaşlarıyla oyun oynuyordu kalkamadı dedim hiç bişey diyemedi sonra düzeldimi hayır kolaya kaçtı ararsın babanı Dedi bana sanki onu aradım geldi de bunu onun ailesi duydu tabi gurur meselesi oldu ve bir daha yapamadı neyse çocuk oldu benim kanamam oldu beni arkadaşım hastaneye getirdi işten oda işten geldi eve geldik yattı uyudu ben kusuyorum umrunda değil kanamam arttı diyorum geçer Dedi bende anneme söledim geldiler gece doğal olarak annem Dedi oğlum sen bu çocuğu istemiyorsan biz kızı da bebeği de bakarız Dedi
Ve ben anneme gittim ertesi gün benimki geldi bende dedim sana Cidde'n ihtiyacım yok maddi olarak çocuk da hafta sonları gelirsin görürsün okadar kadar değilim dedim ya o çok pişman olmuş bebeğini kaybetmek isteniyormuş ama Cidde'n rest çekmeden düzelmiyorlar ozamana kadar bana ben bebeği kucağıma almadan inanmıyorum diyordu taki ultrasonda kıpırdamaları görünceye kadar şimdi tekme sayıyor şimdi herşeyi yapıyor yemek temizlik bu Ada'm 35 yaşında bu yaşa kadar hiç bir sorumluluk almamış ve bende almadım aramızda 5 yaş var eğer o gün aynı umursamaz davransaydı ben bitirecektim ama tabi birde arkadaşlarıyla ailecek görüştüğüm kişilerdi ve ben onlara zor bi dönem geçirdiğimi söledim ve eşimin yanımda olmadığı Zaman'lar benim zorluk yaşadığımı biliyorlar ayrıca eşimin ailesi de bana yardımcı oldu durumu öğrenince yemediği laf kalmadı ben ona evlenirken maddi çok yardım ettim manevi olarak sıkmadım ki zaten özgür ruhlu biriyim yani tam manasıyla Evi arabası olan biriyim sırf onun gurur kırılmasın diye herşeyi kenara ittim sorunları ancak konuşarak çözersiniz ama bazen rest çekmek gerekiyor eğer istediği yaşam buysa kimseyi zorla baba anne yapamazsın ancak o isterse kabullenir

Hamileyken insan daha bi hassas oluyor en ufak bi tartusmada geceleri bosanma karari alip evden gitcem sabah diyorum sonra sabah sakin kafayla dusununce vszgeciyorum

Yani öncesinde de kavga ediyorduk ama küsken ikimizde evde durup tripleşirdik kapıyı çarpıp gitmek bir adım sonraya taşımak olduğundan buna şimdiye kadar kimse cesaret edememişti. Ya da önce sorun yaşadığımızda bırak sağlık sorununu görmezden gelmek ben rüyamda korktum diye sarılır uyuturdu beni küsüz falan uzatmadan. Çabuk birbirimize giriyorduk ama dediğim gibi şiddet yok hakaret yok uzayan hiçbirşey yoktu dolayısıyla bende bunun her evlilikte olabilecek şeyler olduğunu düşündüm hep ben biraz el Bebek Gül Bebek büyütüldüğüm ondan mı büyütüyorum acaba diye düşündüm. Lafta iyiydi ama çocuğun sorumluluğunu alamadı beyefendi. Çocuk için bir miktar para biriktirdim yatırdım bankaya 1 lira katkısı olmadı. Hep lafta babalığı icraata gelince kendini düşünüyor anlayamıyorum.
biz hamile kalınca anne oluyoruz ve sen de olmuşsun bile ama erkekler bebek dünyaya gelince baba olmaya başlıyolar..sizin şuan hayattaki tek önceliğiniz bebeğiniz oldu bile o yüzden beklentiniz de çok fazla eşinizden bu konuda anlıyorum ama olmasın ben de yeni doğum yaptım sayılır 2 aylık bebeğim.hamileyken biz de saçma sapan şeylerden tartışmışız şimdi düşüyorum çok saçmaymış.ve dediğiniz gibi normlde tartışsak da barışıncaya kadar evde bekelrdik ama hamileliğimde eşim tartışmayı bırakıp işe gitmişti bide ona ağlamıştım :) üzülmeyin konuşun beklentilerinizi azaltın hamileliği normal yaşayın öyle aşermeler falan filan bence uydurma şeyler zaten ;)

biz hamile kalınca anne oluyoruz ve sen de olmuşsun bile ama erkekler bebek dünyaya gelince baba olmaya başlıyolar..sizin şuan hayattaki tek önceliğiniz bebeğiniz oldu bile o yüzden beklentiniz de çok fazla eşinizden bu konuda anlıyorum ama olmasın ben de yeni doğum yaptım sayılır 2 aylık bebeğim.hamileyken biz de saçma sapan şeylerden tartışmışız şimdi düşüyorum çok saçmaymış.ve dediğiniz gibi normlde tartışsak da barışıncaya kadar evde bekelrdik ama hamileliğimde eşim tartışmayı bırakıp işe gitmişti bide ona ağlamıştım :) üzülmeyin konuşun beklentilerinizi azaltın hamileliği normal yaşayın öyle aşermeler falan filan bence uydurma şeyler zaten :KK66:
ya bende o aşermelere pek inanmazdım ama gerçekten canımın istediği bi kaç şey oldu ama dün akşam aşırı kustum yemek yaptım ama hiç bişey yiyemedim sonra dedim eşime benim canım kumpir istiyor ama okadar yemek varken sanki dedim bana şımarıklık gibi geliyor ama baktı halim yok cidden yiyecek durumda değilim gitmiş almış hatta ondan sonra ateşim yükseldi biraz bana ılık suya ballı limonata yapmış ama bu günlere öle bal ayından gelmedik biraz mücadele etmek gerekiyor açıkçası

ya bende o aşermelere pek inanmazdım ama gerçekten canımın istediği bi kaç şey oldu ama dün akşam aşırı kustum yemek yaptım ama hiç bişey yiyemedim sonra dedim eşime benim canım kumpir istiyor ama okadar yemek varken sanki dedim bana şımarıklık gibi geliyor ama baktı halim yok cidden yiyecek durumda değilim gitmiş almış hatta ondan sonra ateşim yükseldi biraz bana ılık suya ballı limonata yapmış ama bu günlere öle bal ayından gelmedik biraz mücadele etmek gerekiyor açıkçası
Yaa benim de tam o zamanlar canm çekmişti kumpir ama içindeki herşey zararlı diye yememiştim :) normalde de çekiyo insanın canı herşeyi e hamilelik de 9 ay olunca illaki oluyo ama Allah korusun öyle eksik kalır filan hikaye bence ben çünkü hep zararlı şeyler çekti canm hiçbirini de yemedim :) illaki kolay gelinmiyor bugünlere eşinizle muhabbetinizi bozmayın anlattığınız kadarıyla dünyaya bi daha gelseniz herlde yine eşinizle evlenirdiniz? Kavgalarınız haricinde gülüm balım ilişkiniz var ki hepimiz her gün az çok tartışıyoruz kimse her zaman aynı fikirde olmak zorunda değil sonuçta..

Back
X